دانشگاه MIT در پاسخ به خبرنگار مهر با بیان این خبر افزود: دانشمندان دانشگاه MIT این نانو ذرات را ساخته و در تشریح عملکرد آنها اعلام کردند که این نانوذرات کنترل از راه دور بوده و هنگامی که با استفاده از یک میدان مغناطیسی تحریک می شوند داروها را برای از بین بردن تومورهای سرطانی منتشر می کنند.
این ابتکار عمل که نتایج آن در شماره اخیر نشریه "مواد پیشرفته" منتشر شده است می تواند به ارایه تکنیک های نوین درمانی با تمرکز بر از بین بردن هدفمند تومورهای سرطانی منجر شود.
این محققان در مراحل نخست بررسی های خود نانوذرات چند منظوره قابل تزریق به بدن را ساخته بودند که پس از ورود به بدن از طریق جریان خون به تومورهای سرطانی رسیده و موجب از بین رفتن آنها می شده است.
اما در تحقیقات اخیر که نسخه پیشرفته تری از بررسی های گذشته است، دانشمندان تلاش کردند تا امکان استفاده و کنترل از این نانوذرات را در زمانهای مورد نظرشان بررسی کنند.
از این رو آنها سیستمی را ارایه کردند که شامل نانوذراتی است که خاصییت ابرپارا مغناطیسی داشته و زمانی که در معرض میدان های مغناطیسی قرار می گیرند، گرما از خود منتشر می کنند و بدین ترتیب موجب از بین رفتن تومورها می شوند.
نظر شما