محمود رشیدی اقدم در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مولدسازی داراییهای دستگاههای دولتی یکی از طرحهای بسیار مهم دولت سیزدهم برای تأمین مالی پروژههای نیمه تمام است.
وی افزود: در هر استانی اموال و املاکی وجود دارد که از آن استفاده نمیشود و هم اکنون نیز فرسوده و غیرقابل استفاده است.
مدیرکل اقتصاد و دارایی استان کرمانشاه تصریح کرد: در طرح مولدسازی داراییها اعتبار کسب شده برای خود پروژههای نیمه تمام و مهم استان مصرف و هزینه خواهد شد.
رشیدی اقدم بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی و آموزش و پرورش تنها دستگاههایی هستند که ۱۰۰ درصد درآمد حاصل از مولد سازی اموال مازاد خود را مجازند که در طرحهای عمرانی خودشان هزینه کنند و بقیه دستگاههای اجرایی استان تنها ۵۰ درصد درآمدشان را میتوانند صرف برنامههای عمرانی خودشان بکنند و ۵۰ درصد مابقی را باید به خزانه کشور واریز کنند هرچند همان ۵۰ درصد نیز در نهایت دوباره جذب برنامههای عمرانی میشود.
وی با اشاره به اینکه شناسایی اموال دستگاههای دولتی از طریق سامانههای هوشمند آغاز شده، ادامه داد: در این مدت حدود ۱۱ هزار سند دفترچهای به منظور برطرف کردن معارض و تعیین حدود املاک به سند تک برگ تبدیل شدهاند.
مدیرکل اقتصاد و دارایی استان کرمانشاه خاطر نشان کرد: تاکنون ۸۴ فقره اموال مازاد دستگاههای اجرایی در استان کرمانشاه شناسایی شده و بیشترین سهم مربوط به آموزش و پرورش و استانداری کرمانشاه است.
رشیدی اقدم اضافه کرد: از مجموع اموال شناسایی شده تعداد ۵۱ مورد با ارزش ۲۱۰ میلیارد تومان به سازمان خصوصی سازی ارسال شده است.
وی از شناسایی ۱۰ پروژه اولویت دار استان کرمانشاه برای بهره مندی از اعتبارات مولدسازی داراییها خبر داد و گفت: این طرحها شامل راه آهن غرب، طرح آبرسانی به شهر کرمانشاه از سد گاوشان، ایجاد تأسیسات فاضلاب و تصفیه خانه کرمانشاه، فاز اول قطار شهری، ایجاد بیمارستان آموزشی ۵۴۰ تختخوابی، تکمیل سامانه گرمسیری، تکمیل بزرگراه اسلام آباد غرب به قصرشیرین، چهار خطه کردن محور قرانچی- روانسر- پاوه – نوسود و در نهایت تکمیل کتابخانه عمومی شهر کرمانشاه است.
نظر شما