به گزارش خبرنگار مهر، همایش تجلیل از اعضای کتابخانه های عمومی استان حائز رتبه زیر ۱۰۰۰ در کنکور سراسری ۱۴۰۲ شامگاه پنج شنبه با حضور جبارعلی ذاکری معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان شرقی برگزار شد.
اسد بابایی مدیرکل کتابخانه های عمومی آذربایجان شرقی در این همایش با تاکید بر اینکه نیروی انسانی کارآمد در یک کشور جز سرمایههای ارزشمند آن کشور بهشمار میآید گفت: کشورهای توسعه یافته از سرمایه انسانی، بیش از سرمایه فیزیکی بهره دارند. سرمایه انسانی درصد بالایی از نقش اول ثروتآفرینی در این کشورها، را به خود اختصاص داده است. وی افزود: دانش و آگاهی عمومی، رکن اصلی توسعه و نظام آموزشی و هم گذرگاه نیل به دانایی ملی بهشمار میآید و جامعه زمانی به اهداف خود دست مییابد که از طریق توسعه انسانی مسیر خود را هموار کند.
بابایی با اشاره به نقش کتابخانه های عمومی در راستای گسترش عدالت اجتماعی، آموزشی و فرهنگی اظهار داشت: کتابخانه عمومی پل ارتباطی میان آموزههای درسی و توسعه فکری از طریق مطالعه در میان جوانان و نوجوانان به شمار آمده و سکوی پرش برای رسیدن به آینده مملو از آگاهی و دانایی است.
مدیرکل کتابخانه های عمومی آذربایجان شرقی در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به موج رسانهای دشمن برای سیاه جلوه دادن وضعیت کشور، مانور رسانهای برای مهاجرت نخبگان را در راستای ناامیدسازی عمومی دانست. بابایی ضمن آرزوی موفقیت برای اعضایی که در ماراتن کنکور سراسری ۱۴۰۲ موفق به کسب رتبههای برتر شدهاند ابراز امیدواری کرد با بهبود شرایط سخت افزاری و نرم افزاری کتابخانه های عمومی استان در سالهای آینده شاهد پیروزیهای بزرگتر توسط اعضای فرهیخته کتابخانه های عمومی استان باشیم.
جبارعلی ذاکری معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان شرقی نیز در این همایش ضمن تبریک به حائزین رتبههای برتر کنکور سراسری از آذربایجان شرقی گفت: افرادی که امروز برای تقدیر از آنها گرد آمدیم یک ویژگی مهم دارند و آن استفاده از ظرفیت نهادهای عمومی مانند کتابخانه است از این جهت وجود کتابخانه های عمومی در سراسر استان غنیمت بوده و تلاش ایثارگونه کتابداران که در حتی کم برخورداترین مناطق چراغ علم، فرهنگ و آگاهی را افروختهاند شایسته تقدیر است.
ذاکری با اشاره به تاریخچه کوتاهی از نحوه شکل گیری و اهداف دانشگاه اظهار داشت: در نسل اول دانشگاهها تمرکز فقط برای آموزش بود و هدف آن فقط ارتقای سطح سواد تخصصی افراد که میتوان گفت نسل اول دانشگاهها ادامه دهنده و تکمیل کننده آموزشهای صورت گرفته در دوران متوسطه بود تا اینکه با گسترش فناوری و ارتباطات و نیاز به اشتراک گذاری دانش نسل دوم دانشگاهها که دانشگاههای پژوهش محور بودند شکل گرفت. اما نسل امروزی دانشگاهها، دانشگاههای جامعه محور میباشند به این معنی که دانشگاه برتر و مفید برای جامعه، دانشگاهی است که محل نوآوری و پیشرفت و توسعه فردی و اجتماعی باشد. دانشجوی ممتاز نیز در دانشگاههای نسل سوم فردی است که علاوه بر توسعه دانش خود با کارآفرینی باعث توسعه جامعه گردد.
ارائه سخنرانی روانشناسی با موضوع نقش مطالعه غیردرسی در موفقیت علمی توسط سینا باقرپور دکترای روانشناسی، بخش دیگری از این همایش بود.
گفتنی است در این همایش از ۲۶ عضو کتابخانه های عمومی آذربایجان شرقی که در کنکور سراسری ۱۴۰۲ حائز رتبه زیر هزار شده بودند با اهدای لوج سپاس تقدیر به عمل آمد.
نظر شما