به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلام احمد مروی در اختتامیه بزرگترین طرح سنواتی حفظ قرآن کریم (تحفیظ نبوی) و تجلیل از منتخبان دوره که شب گذشته در سالن صبای صداوسیمای مشهد برگزار شد، اظهار کرد: هرچند به برکت انقلاب اسلامی کارهای قابل و بزرگی درباره قرآن صورت گرفته، اما هنوز هم فاصله جامعه ما با قرآن بیش از فاصله آسمان و زمین است.
تولیت آستان قدس رضوی گفت: خداوند متعال بهترین مخلوق خود یعنی پیامبر عظیمالشأن اسلام را برای هدایت مردم فرستاد و این نشان از محبت خدا به مردم و جایگاه والای انسان نزد خالق عالم دارد و انسانها باید قدر خود را بدانند که تا این حد در نزد خداوند عزیز و محترم هستند.
وی افزود: پیامبر عظیمالشأن اسلام (ص) تمثل وحدانیت، بیمانندی و بیهمتایی خداست و مثل و شبیه ندارد؛ ضمن اینکه معجزه این انسان بیمانند نیز همتا ندارد و در برابر همه معجزاتی که دیگر انبیا داشتند، هیچکدام در اهمیت و ماندگاری به اعجاز پیامبر عظیمالشأن اسلام (ص) نمیرسد؛ این معجزه برای همه اعصار و بندگان خدا تا روز قیامت برقرار است.
مروی خاطرنشان کرد: چیزی که در دست ماست صورت نازلشده قرآن است؛ درحالیکه صورت عینی و حقیقی قرآن در قیامت آشکار میشود و این عالم ظرفیت تحمل حقیقت قرآن را ندارد و حقیقت قرآن در روز قیامت آشکار میشود.
تولیت آستان قدس رضوی افزود: پیامبر اسلام (ص) با قرآن دلهای میلیونها انسان مرده و در طریق جهنم را زنده میکند و نجات میدهد؛ قرآن دلها را زنده میکند و در این هدایت نورانیت و سعادت است.
وی تأکید کرد: خداوند قدرت و توانی بهلحاظ روحی و معنوی به پیامبر (ص) داد که توانست ۶ هزار بار تجلی خدا را تحمل کند؛ درحالیکه حضرت موسی (ع) یک بار هم نتوانست این تجلی را تحمل کند.
مروی ادامه داد: جامعه قرآنی تا این اندازه درگیر طلاق و جدایی و اختلاف نیست؛ حتی عمل به یک آیه قرآن هم میتواند جامعه را دگرگون کند و انسان را متحول و منقلب سازد.
تولیت آستان قدس رضوی افزود: باید تلاش کنیم در حد توان خود به آیات قرآن عمل کنیم؛ ما در قیامت مورد سوال و بازخواست قرآن قرار میگیریم و باید جواب بدهیم.
وی در پایان سخنان خود ابراز امیدواری کرد که همه توفیق عمل به قرآن و پاسداری از حقایق و معارف قرآن را پیدا کنند تا مورد شفاعت قرآن در روز قیامت قرار بگیرند.
در پایان این مراسم، جمعی از فعالان قرآنی، حافظان شرکتکننده در دوره و نیز استاد حسنیکارگر مورد تقدیر قرار گرفتند.
نظر شما