به گزارش خبرنگار مهر ، دکتر عبدالله شفیع آبادی امروز در حاشیه سی و پنجمین گردهمایی معاونین آموزشی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی درجمع خبرنگاران افزود: توسعه تحصیلات تکمیلی در رشد دانشگاهها و خودکفایی کشور نقش مهمی را ایفا می کند و این دوره ها در هر دانشگاه به تخصصهای مختلف و نظریه پردازی و توسعه علم منجر می شوند.
وی به کارگروه تحصیلات تکمیلی در این گردهمایی اشاره کرد و در مورد نقطه نظر خود در زمینه توسعه تحصیلات تکمیلی گفت: در حال حاضر در برخی از رشته ها برای تامین اعضای هیئت علمی مشکلاتی داریم. ضمن اینکه نباید از کیفیت تحصیلات تکمیلی در دانشگاههای کشور غافل شویم.
شفیع آبادی اضافه کرد : البته نباید صرفا به دنبال کیفیت بود. اگر صرفا در انتظار کیفیت باشیم به نتیجه ای نمی رسیم و باید همراه با کیفیت به کمیت نیز توجه کرد. از این رو پیشنهاد کردیم در دانشگاههای مختلف به صورت مشترک یک رشته ایجاد شود و دانشگاهها از این طریق از امکانات یکدیگر استفاده کنند.
معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: باید در راستای ایجاد رشته های مورد نیاز و جدید گام برداشت تا همراه با ایجاد این رشته ها کیفیت نیز ارتقا یابد.
وی اظهار داشت: دانشگاه علامه طباطبایی این طرح را اجرا کرده است و بسیاری از رشته ها را با همکاری سایر دانشگاهها ایجاد و در ایجاد بسیاری از رشته ها به سایر دانشگاهها کمک کرده است.
وی اضافه کرد: گروههای بسیاری در دانشگاه علامه طباطبایی در حال تدوین رشته های میان رشته ای در سطح دکتری هستند. اقتصاد انرژی، حقوق انرژی و روانشناسی ترافیک از جمله برخی از این رشته ها است.
معاون آموزشی دانشگاه علامه گفت: این دانشگاه با توجه اینکه به صورت تخصصی در علوم انسانی عمل می کند، بحث رشته های میان رشته های علوم انسانی را در اولویت قرار داده است.
نظر شما