مسعود عالي پور در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: علاوه بر ايجاد دادگاه و دادسراي ويژه نوجوانان، تشكيل پليس اطفال نيز امري ضروري است كه البته اين پليس ها بايد داراي شرايطي ويژه باشند و ضمن گذراندن دروه هاي آموزشي خاص نحوه برخورد و روحيات و تربيت كودكان را نيز بدانند.
وي ادامه داد: نوع برخورد با نوجوانان بزهكار بايد با مجرمين باسابقه متفاوت باشد ونيروي هاي پليس فعال در كشور نمي توانند در برخورد با كودكان بزرگسال همانند نوجوانان بزهكار موفق عمل كنند از همين رو وجود گروههاي خاص و تعليم ديده در اين زمينه مشهود است.
داديار مجتمع قضايي اطفال گفت: با توجه به اينكه كودك پس از دستگيري بيشترين زمان را با پليس سپري مي كند ، بنابراين نقش و نوع رفتار پليس اطفال در اين دوران حتي نسبت به قاضي نيز از حساسيت بيشتري برخوردار است .
وي با تاكيد بر تاثير منفي در كنار هم بودن كودكان بزهكار و مجرمين باسابقه ادامه داد: بايد اقدامي صورت گيرد تا به هيچ عنوان نوجوانان بزهكار حتي در زمان بازداشت در تماس با مجرمان باسابقه قرار نگيرند زيرا الگوپذيري از آنها يكي از مهمترين خطرات ناشي از عدم فاصله بين اين دو گروه است.
نظر شما