۵ آذر ۱۳۸۶، ۱۳:۰۸

/ اخبار هفتگی ادیان جهان /

انتقاد رهبر انگلیکنها از سیاستهای آمریکا

انتقاد رهبر انگلیکنها از سیاستهای آمریکا

خبرگزاری مهر - گروه دین و اندیشه : شکستن ستنهای چند هزار ساله بودیسم به منظور جلوگیری از سرکوب دینی تبت توسط دولت چین به اتهام ارتداد رهبر بودائیان تبت منتهی شد، از سوی دیگر رهبر انگلیکنهای جهان به شدت از سیاستهای آمریکا انتقاد کرد و رهبر کاتولیکهای جهان نیز 23 کاردینال جدید را طی مراسمی به عنوان اعضای انجمن کاردینالها منصوب کرد.

سیاستهای امروز آمریکا از دوره استعمار بریتانیا وخیم‌تر است

اسقف اعظم کانتربری از سیاستها و اقدامات آمریکا در جهان معاصر انتقاد و اعمال قدرت آمریکا را از اوج دوره استعمار بریتانیا نیز وخیم تر توصیف کرد.

دکتر روان ویلیام اسقف اعظم کانتربری به عنوان رهبر جامعه مسیحیان انگلیکن دنیا در مصاحبه با مجله اسلامی "امل" مستقر در بریتانیا اظهار داشته است که تلاش آمریکا برای دخالت در کشورهای آن سوی دنیا به واسطه اقدامات خشونت آمیز به ایجاد بدترین وضعیتها در دنیا منتهی شده است.

رهبر انگلیکنها طی این مصاحبه اظهار داشت که انتقاد وی از ایالات متحده یکی از بدبینانه ترین اظهارات او درباره وضعیت تمدن غربی محسوب می شود.

وی گفت: این بحران نه تنها به علت اقدامات آمریکا شکل گرفته بلکه بخشی از آن به حس منحرف شده آن از این امر باز می گردد که این اقدامات رسالت آن بوده است.

وی این افسانه که آمریکا ملت برگزیده بوده و هرآنچه در این کشور رخ می دهد، هدف خداوند است را به استهزاء گرفت .

ویلیامز از انتقاد گذشته خود درباره جنگ عراق نیز فراتر رفت و گفت: ایالات متحده آمریکا زمینه های عالی اخلاقی را از زمان یازدهم سپتامبر از دست داده است. وی از ملت آمریکا خواست برنامه ای سخاوتمندانه و هوشمندانه برای کمک به کشورهایی شکل دهند که آنها را غارت کرده و مورد تاخت و تاز قرار داده تا استعمار اقتصادی و حضور نظامی آنها در این کشورها خاتمه یابد.

دکتر ویلیامز اظهار داشت: غرب دستخوش ناهمواری های بسیاری بوده و تعریف غربی مدرن از انسان در دوران معاصر مؤثر و سازنده تلقی نمی شود. مدرنیته غربی به نوعی است که گویی روح انسان را تحلیل می برد. قدرت رهبر آمریکا در حال از هم گسسته شدن است که تلاش می کند نفوذ و قدرت خود را در دنیا اعمال کند اما موفق نخواهد شد.

وی این روند را در مقابل استعمار بریتانیا در هند قرار داد و گفت: یک بخش مسئله اشغال یک منطقه و بهره برداری از انرژی و منابع است و عادی جلوه دادن آن است و بخش دیگر مسئله وارد شدن به منطقه ای با این پیش فرض است که اعمال خشونت می تواند اقداماتی که انجام داده اید را از بین ببرد.

رهبر انگلیکنهای جهان در پایان این مصاحبه نماز یومیه مسلمانان جهان را مورد تجلیل قرار داد و گفت: این اقدام مسلمانان به یاد خداوند در ریتم زندگی روزانه آنها منتهی می شود.

سنت شکنی بودیسم تبتی و انتخاب جانشین دالایی لاما

در پی قوانین اخیر چین مبنی بر تصویب صلاحیت رهبر معنوی بودائیان تبت از سوی دولت این کشور، دالایی لاما اعلام کرد ممکن است در اقدامی به مثابه شکستن سنت باستانی بودیسم تبتی جانشین خود را انتخاب کرده و یا پیش از مرگ، طی انتخاباتی آن را منصوب کند.

 براساس سنت بودیسم تبتی که قرنها از آن می گذرد جستجوی تناسخ رهبر معنوی یا لاما، از جمله دالایی لاما و پنچن لاما پس از مرگ رهبران از سوی راهبان تبت پیگیری می شود.

دالایی لاما که در ژاپن به سر می برد روز سه شنبه 29 آبان اعلام کرد: مردم تبت از جانشینی که پس از مرگ من از سوی چین انتخاب شود حمایت نمی کنند. اگر مردم تبت بخواهند نظام دالایی لامایی را حفظ کنند، یکی از راه حلها انتخاب دالایی لاما، آن هم در زمان حیات من است.

رهبر معزول شده تبت مقامات چین را به آزار راهبان و شهروندان تبتی متهم و روابط منطقه با دولت چین را طی سالهای اخیر پرتنش تر از همیشه توصیف کرد.

قانون جدید چین که ماه سپتامبر اجرایی شد تأکید می کند تمام انتصابهای لاماهای آینده مربوط به بودیسم تبتی باید از تصدیق دولتی برخوردار باشند که این امر از نفوذ منابع خارجی در فرآیند انتخاب جلوگیری می کند. قانون دولت چین این نگرانی را میان تبتی ها به وجود آورد که دولت مرکزی پس از مرگ دالایی لامای چهاردهم، رهبری طرفدار پکن برای آنها انتخاب کند.

چین از زمانی که نیروهای کمونیست آن در سال 1951 تبت را اشغال کرد با رویکرد سرکوبی با تبتی ها رفتار و دالایی لاما را به جدایی طلبی متهم می کند. دولت مغزول شده تبت که پس از سال 1959 به دنبال قیام ناموفق دالایی لاما در دارمسالا، هندوستان به سر می برد این قانون چین را به عنوان تلاشی برای سرکوبی فرهنگی دینی این منطقه هیمالیایی تلقی می کند.

در سال 1995، دالایی لاما پسر 6 ساله ای را به عنوان یازدهمین پنچن لاما، دومین مقام عالی مرتبه در سلسله مراتب بودیسم تبتی پس از دالایی لاما انتخاب کرد، اما از این انتخاب مدت اندکی گذشت، چرا که از آن زمان تاکنون هیچ کس آنها را ندیده است. دولت کمونیست چین به جای آن پنچن لامای خود را منصوب کرد.

چین دالایی‌لاما را به ارتداد متهم کرد

به دنبال اظهارات دالایی‌لاما مبنی بر تغییر شیوه انتخاب جانشین پس از مرگ خود، دولت وی را به نقض قوانین بودیسم و ارتداد متهم کرد.

چین در واپسین انتقاد خود علیه رهبر معنوی بوداییان تبت باعث  افزایش تنشهای میان پکن و مردی شد تبتی‌ها وی را رهبری مقدس می‌دانند.

لیو جیانشائو سخنگوی وزارت خارجه چین گفت: تناسخ تنها راه انتخاب جانشین برای بودیسم تبت است که دارای ریشه‌های دینی و تاریخی است و اظهارات دالایی لاما آیینها و قراردادهای تاریخ بودیسم تبت را نقض کرده است.

چین دالایی لامای 72 ساله را به عنوان جدایی‌طلب توصیف کرده که به دنبال استقلال تبت از چین است، درحالی که مبارزات غیرخشونت‌آمیز دالایی لاما علیه چین در سال 1989 جایزه صلح نوبل را برای وی به ارمغان آورد.

وی به کرات تصریح کرده است که به دنبال جدایی تبت نبوده وتنها خودمختاری فرهنگی آن را خواستار است. چین به علت امتناع ازهرگونه گفتگو درباره آینده منتظره به انتظار کشیدن برای مرگ دالایی لاما متهم شده است.

کاردینالهای جدید واتیکان منصوب شدند

بیست و سه کاردینال، روز شنبه 3 آذر ماه در مقابل رهبر کاتولیکهای جهان زانو زده و کلاه خود را طی مراسمی تشریفاتی دریافت کردند و روز پس از آن حلقه کاردینالی خود را طی مراسم عشای ربانی روزهای یکشنبه دریافت کردند.

23  کاردینال تازه فرانسه که پنج نفر آنها بیشتر از 80 سال سن داشته و نمی توانند در محفل سری انتخاب پاپ شرکت کنند، به جمع کاردینال جهانی اضافه شدند.

پاپ طی این مراسم که در واتیکان برگزار شد، گفت: برادران عزیز همانطور که وارد انجمن کاردینالها می شویم، خداوند شما را به عشق نسبت به خداوند و کلیسای او موظف می کند که باید با نهایت دقت و بدون شرط صورت پذیرد.

بندیکت شانزدهم در سخنرانی خود با استفاده از عبارت لاتین " usque ad sanguinis effusionem" به کاردینالها یادآوری کرد که رنگ قرمز لباس آنها تداعی کننده شأن منصب تازه و تمایل آنها برای مرگ در راه دین است.

رهبر 80 ساله کلیسای کاتولیک با لباس طلایی و ردایی متعلق به قرن پانزدهم و تاج سلف قرن نوزدهمی خود پاپ پیوس نهم علاقه و توجه خود را به زرق و برق دوران گذشته پاپ ها مورد تأکید قرار داد.

وی در موعظه خود انتخاب پاتریاک عراق را برای کاتولیکهای منطقه مورد اشاره قرار داد و بر قرابت معنوی و همبستگی خود با مردم عراق تأکید کرد.

کاردینال لئوناردو ساندری از طرف تمام کاردینالهای تازه به پاپ گفـت: ما آمده هستیم تا از تو پیروی کنیم. تو به ما آموختی که ازدواج و خانواده بخش اصلی جامعه است و زندگی از لقاح طبیعی آغاز شده و به مرگ طبیعی نیز ختم می شود.

این گروه از کاردینالها دومین بخش از کاردینالهایی هستند که پاپ از زمان رسیدن خود به این مقام در سال 2005 منصوب کرده است، وی 15 کاردینال دیگر را ماه مارس سال گذشته منصوب کرد.

بندیکت روز جمعه نیز دیداری پشت درهای بسته با کاردینالها داشت تا روابط کلیسا با سایر مذاهب مسیحی مورد بحث و بررسی قرار گیرد که طی آن شرکت کنندگان به آب شدن تدریخی یخهای روابط با کلیسای ارتدکس روسیه اشاره و بر ادامه چالش با کلیساهای پروتستان به علت تفاوتهای اخلاقی تأکید کردند. کاردینالها همچنین از نشانه های دلگرم کننده اخیر مقر پاپ در روابط با اسلام استقبال کردند.

پاپ خواستار ممنوعیت کامل استفاده از مین زمینی شد

پاپ بندیکت شانزدهم خواستار ممنوعیت جهانی برای کارگذاشتن مین زمینی شد و برای همایش کنوانسیون ممنوعیت مین در اردن،  آرزوی موفقیت کرد.

پاپ پس از دعای ظهر هنگام آنجلس در میدان سنت پیتر برای هیئتهایی که به نمایندگی از 155 کشور جهان کنوانسیون 1997 را درباره انهدام و ممنوعیت استفاده، کارگذاشتن، تولید و انتقال مین امضاء کرده‌اند آرزوی موفقیت کرد.

بندیکت شانزدهم گفت: از صمیم قلب برای نتایج مثبت و مؤثر این کنفرانس آرزوی موفقیت می‌کنم تا این تجهیزات نظامی که به تعداد قربانیان خود از جمله کودکان می‌افزاید کاملاً ممنوع شوند.

این در شرایطی است که کنوانسیون 1997 توسط ایالات متحده، روسیه، چین و هندوستان امضاء نشده است.

پاپ روز یکشنبه 27 آبان ماه همچنین خواستار افزایش تلاشهای بین‌المللی برای کمک به قربانیان سیل اخیر بنگلادش شد که جان بیش از 3 هزار نفر را گرفته است.

رهبرکاتولیکهای جهان گفت: در چند روز گذشته گردباد وحشتناکی جنوب بنگلادش را دربرگرفت  و جان قربانیان بسیاری را گرفت و خرابی بسیاری به بار آورد. در تجدید تسلیتهای خود برای خانواده‌ها و ملت بنگلادش خواستار انسجام بین‌المللی برای پاسخ‌گویی به نیاز آنها هستم.

پاپ ارتباط میان حقوق بشر و گرسنگی را مورد تأکید قرار داد

پاپ بندیکت شانزدهم گفت: صلح، رفاه و احترام به حقوق بشر به نحوی جدانشدنی به یکدیگر مرتبط شده اند، اکنون زمان آن رسیده که اطمینان حاصل کنیم هیچ مرد، زن و کودکی دوباره گرسنگی نخواهد کشید.

روز جمعه 2 آذر ماه پاپ بندیکت شانزدهم با شرکت کنندگان همایش عمومی سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد که دفتر مرکزی آن در رم ، ایتالیا قرار دارد دیدار کرد.

پاپ در گفتگوی خود به زبان انگلیسی با اعضای این هیئت اشاره کرد تمام انواع تبعیض به ویژه تبعیضهای تحولات کشاورزی باید از بین برود چرا که حقوق اولیه هر فردی است که از گرسنگی رها شود. این قراردادها در حقیقت ماهیت کار شما را برای خیر مشترک بشریت تشکل داده اند.

بندیکت شانزدهم گسترش بیرحمانه فقر در دنیایی که با سرعتی بی سابقه رفاه را نه در عرصه اقتصادی بلکه در زمینه های علم و تکنولوژی تجربه می کند مورد تأکید قرار داد.

چنین موانعی چون مناقشات مسلحانه، شیوع بیماری، هوای مضر و شرایط زیست محیطی که باعث نقل مکان افراد می شوند باید انگیزه ای برای تقویت تلاشهای خود به منظور فراهم کردن نان روزانه افراد تلقی شود.

وی افزود: کلیسای کاتولیک به نوبه خود معتقد است جستجوی راه حل های تکنیکی در دنیای در حال تغییر ریشه در احترام به شأن انسان و حقوق بشر دارد.

پاپ دین را عامل معنوی قدرتمندنی برای التیام زخم جنگها و جدایی ها دانست که سهم خود را در این زمینه از طریق شکل دهی به قلوب و اذهان مؤمنان ایفا می کند.

دومین بخشنامه پاپی با محوریت "امید" امضا می‌شود

وزیر کشور واتیکان اعلام کرد: پاپ بندیکت شانزدهم روز جمعه 30 نوامبر(9 آذر) دومین بخشنامه پاپی خود را با عنوان "امید" امضا خواهد کرد.

کاردینال تارسیسو برتونه وزیر کشور واتیکان طرح موضوع دومین بخشنامه پاپی را روز پنجشنبه اول آذر ماه در چهارمین کنگره جهانی سازمانهای صلح و عدالت مطرح کرد که با محوریت چهلمین سالگرد بیانیه پاپ پل ششم مبنی بر توسعه فرد، توسعه جامعه در حال برگزاری است.

بخشنامه پاپی موثق ترین و معتبرترین سندی است که پاپ می تواند صادر کند، نخستین بخشنامه پاپ بر عشق تمرکز داشت که براساس توصیف پاپ هسته دین مسیحیت است. این بخشنامه ژانویه 2006، 9 ماه پس از پاپ شدن بندیکت شانزدهم صادر شد.

روز 30 نوامبر جشن سنت اندرو بوده و معمولا بخشنامه ها و اسناد پاپی روزی که امضا می شوند منتشر نخواهند شد، بلکه این متون پش از تاریخ امضا رسمی عمومی می شوند. این دویست و نود و پنجمین بخشنامه پاپی از سال 1740 محسوب می شود، سالی که برای نخستین بار بخشنامه پاپی به منظور هدایت کاتولیکها صادر شد.

این بخشنامه ها به لحاظ سنتی به منظور هدایت کلیسای کاتولیک درباره موضوعات دکترین، اخلاق و قوانین صادر می شوند. بر اساس گزارش واتیکان دومین بخشنامه پاپی از نامه سنت پل به رومی ها الهام گرفته است. کاردینال برتونه تابستان اعلام کرد بود که پاپ برروی بخشنامه پاپی کار کرده و این بخشنامه موضوعات اجتماعی را شامل می شود.

سالهای فراموش شده زندگی مسیح به فیلم تبدیل می‌شوند

تهیه‌کنندگان هالیوود فیلمی را درباره مسیحی در دست تولید دارند که سالهای فراموش شده مسیح را طی سنین 13 تا 30 سالگی به تصویر کشیده و وی را به عنوان عارفی درحال سفر و ساکن در صومعه های بودایی هندوستان توصیف می‌کند.

 این فیلم که با نظر علمای تجدید نظر طلب با بودجه 20 میلیون دلاری باعنوان " انجیل برج دلو " مسیح را به عنوان مرد مقدس و آموزگاری توصیف کرده از ادیان شرقی هند الهام گرفته و نام خود را از کتاب باستانی که ریشه‌های مسیحیت شرقی را تشکیل داده وام گرفته است.

این فیلم با استفاده از هنرپیشگان و انیمیشن رایانه‌ای چون فیلم 300 ساخته خواهد شد و "Yeshua" (نام مسیح به زبان آرامی) را از خاورمیانه تا هندوستان دنبال می‌کند. انتخاب بازیگران این فیلم از سینمای هالیوود و بالیوود صورت خواهد گرفت.

درو هریوت کارگردان این فیلم اظهار داشت: انجیل تنها هفت کلمه برای سالهای مهم زندگی مسیح ارائه کرده است اما این فیلم سیاحت مسیح در شرق، رویارویی وی با سایر سنتهای دینی و کشف اصولی را که سنگ بستر ادیان بزرگ دنیا هستند به تصویر می‌کشد.

این فیلم قرار است به عنوان اثری ماجرایی اکشن و فانتزی در سال 2009 اکران شود.

کلیسای کاتولیک هندوستان فیلم جدید مسیح را مناقشه‌برانگیز توصیف کرد

کلیسای کاتولیک کرالای هندوستان هشدار داد فیلم " انجیل برج دلو" هالیوود که مسیح را در طول سفر سالهای فراموش شده خود به شبه قاره هند و تأثیر از ادیان شرقی به تصویر کشیده، می‌تواند به مناقشه منتهی شود چرا که هیچ اثبات تاریخی برای این ادعا وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از هندونیوز، کشیش پل تلکات سخنگوی کلیسای کاتولیک کرالا گفت: هیچ گواه تاریخی وجود ندارد که نشان دهد مسیح به هندوستان آمده و کلیسا اعتقاد دارد چنین تصوری می‌تواند به مناقشه منتهی شود.

سخنگوی کلیسا همچنین تأکید کرد: این فیلم می‌تواند تکرار تجربه "رمز داوینچی" باشد . کلیسای کاتولیک مخالف خلاقیتهای تصویری و هنری نیست، اما این خلاقیتها نباید چهره مسیح را خدشه دار کرده و حقایق تاریخی را به انحراف بکشند. تولید فیلم دیگری درباره مسیح نشان دهنده علاقه به زندگی و پیام مسیح است، اگرچه این فیلم این علاقه را برای منافع خود مورد توجه قرار داده است.

فیلم "انجیل برج دلو" تلاش می‌کند سالهای فراموش شده مسیح را بین 13 تا 30 سالگی به تصویر کشیده و داستان آن وقایع سفرهای مسیح را از فلسطین اشغالی به هندوستان، تبت، ایران، یونان، مصر و ملاقات با مردم تمام آئینها، طبقه‌ها و اعتقادات روایت کند.

ادیان جهان و بررسی راه‌های حفظ محیط زیست

بیست و هفتمین همایش ادیان جهان با محوریت " ادیان چگونه می توانند از محیط زیست حمایت کنند" روز شنبه 24 نوامبر(3 آذر ماه) در دانشگاه واترلو کانادا برگزار شد.

به دنبال 27 سال احترام بین دینی متقابل، درک دوجانبه و هماهنگی میان ادیان جهان، بیست و هفتمین همایش ادیان جهان به عنوان بزرگترین رویداد بین دینی کانادا برگزار شد.

این همایش علمای برجسته جهان را گردهم آورد تا تبادل اندیشه های آنها را در عرصه سنتهای فلسفی و دینی مختلف اسلام، مسیحیت، یهودیت، هندوئیم، بودیست و سیکیسم تسهیل کند.

سخنرانهای این مراسم که از سنتهای دینی مختلف انتخاب شده اند به ارائه ژرفترین درک ادیان متبوع خود از سهم آنها در حفاظت از محیط زیست می پردازند و در جلسات ویژه این همایش که در حاشیه آن برگزار شده شرکت کردند. مردم ادیان و فرهنگهای مختلف با سابقه های اجتماعی و آکادمیک متفاوت به همراه رهبران محلی، استانی و ملی در این همایش حاضرشدند.

در سخنرانی افتتاحیه این همایش هر کدام از سخنرانها 5 دقیقه برای معرفی دین خود صحبت کرده و پس از آن هر کدام 15 دقیقه به راه های حفظ محیط زیست از چشم انداز اعتقادات و آموزه های دینی خود سخنرانی کردند.

تنزل اخلاق در کشور سوئد

نیمی از سوئدیها اعتقاد دارند سیاستمداران آنها دارای استانداردهای اخلاقی سطح پایینی بوده و روزنامه‌نگاران و شرکتهای اجرایی این کشور نیز به لحاظ اخلاقی از شهرت نامناسبی برخوردارند.

در این نظرسنجی که از سوی دانشگاه گوتنبرگ انجام شده 48 درصد افرادی که در این تحقیق شرکت کرده‌اند اظهار داشتند اخلاق از سوی سیاستمداران کم یا بسیار اندک در نظر گرفته می‌شود. تنها 14 درصد افرادی که در این تحقیق شرکت کرده اعتقاد دارند نمایندگان منتخب مردم در عرصه سیاست دارای سطح بالایی از اخلاق هستند.

حزب میانه‌رو نخست وزیر سوئد در مقایسه با سایر احزاب سیاسی به کمترین میزان اعتماد دست یافت چرا که سیاستمداران آن رسواییهای متعددی را رقم زده‌اند.

در حالی که روزنامه‌نگاران و تاجران این کشور از شهرت خوبی برخوردار نیستند، سوئدیها، محققان را دارای معیارهای اخلاقی عالی می‌دانند.

این تحقیق سالانه از سوی سورن هلمبرگ از مؤسسه SOM از دانشگاه گوتنبرگ و لنارت ویبور استاد ارتباطات دانشگاه گوتنبرگ انجام شده که طی آن از 750 نفر خواسته شد به وضعیت اخلاق در جامعه رأی دهند.

بیش از نیمی از شرکت‌کنندگان اظهار داشتند سطح اخلاق در کشور سوئد از 10 تا 15 سال پیش، رو به سقوط گذاشته و محققان نتایج تحقیقات امسال را نگران‌کننده می‌دانند.

اسقف اعظم توتو تکثرگرایی دینی همراه با تساهل را میسر دانست

اسقف اعظم دسموند توتو ضمن تجلیل از تساهل فوق العاده در هندوستان، گفت: این کشور نشان داده که تکثرگرایی دینی میسر است.

اسقف اعظم دسموند توتو برنده جایزه صلح نوبل سال 1984 برای مبارزات غیرخشونت آمیز علیه آپارتاید آفریقای جنوبی گفت: تکثرگرایی دینی در کشور هندوستان زمانی مشخص می شود که می توان نخست وزیر سیک و رئیس جمهوری مسلمان داشت.

وی که در مراسم یادبود جواهر لعل نهرو در دهلی نو سخنرانی می کرد گفت: در این کشور رئیس جمهوری از پایین ترین سطح  منصوب شده و همچنین رئیس جمهوری زن در آن فعالیت می کرده که همه این اقدامات برای تقویت مردمی صورت گرفته که به حاشیه رانده شده اند.

این روحانی انگلیکن که چندی پیش جایزه صلح گاندی را در هندوستان دریافت کرد گفت: با مشاهده برخی شواهد خشونت در جهان غرب متوجه می شویم هندی ها نشان داده اند جامعه می تواند از ظرفیت و توانایی تعدد فرهنگی، قومی و دینی برخوردار باشد.

توتو که جواهر لعل نهرو را رهبری برجسته توصیف کرد گفت وی برای تشکیل جنبش مستقل هند قابل تجلیل است.

وی تصریح کرد: به رغم آنکه هندوستان از سطح بالایی از رنج، بیسوادی، سوء تغذیه و تخریب محیط زیست برخوردار است، سازمانهای بسیاری برای مبارزه با این ضعفها در هندوستان فعال هستند تا آنها را ریشه کن کنند.

برنامه بین مذهبی مسیحیان بریتانیا برای مبارزه با فقر

فعالیت کلیساها علیه فقر برنامه تازه‌ای است تا مؤمنان برای سهم گسترده در رابطه با فقر و بی عدالتی اجتماعی در بریتانیا از آن الهام گیرند.

 برنامه کلیسای عادل در ستاد اقدام کلیسا علیه فقر از مسیحیان می خواهد با نیایشها، درک و اقدام براساس التزام انجیل که از آنها خواسته همسایه خود را دوست داشته و علیه فقر اقدام کنند.

برنامه کلیسایی قادر با شکاف میان مردم فقیر و غنی که در سالهای اخیر به عریض ترین وضع خود رسیده و به مسیحیان نیازهای مبرم چهار میلیون کودکی را یادآوری می کند که در فقر بریتانیا زندگی کرده و 5 هزار سالخورده ای را که هر زمستان از سرما جان خود را از دست می دهند.

مدیر هماهنگی این ستاد گفت: برنامه کلیسای عادل فعالیتهای خود را از همدلی بیشتر می داند و ما را برای پاسخ به بی عدالتی که به زندگی همسایگانمان صدمه می زند به چالش و رقابت می طلبد، این اقدام ریشه در معنویتها دارد.

کلیساها می توانند از طریق 12 واحد فرعی این برنامه به برنامه مبارزه با فقر بریتانیا ملحق شوند، این برنامه به نحوی تعمدی مسیحیان سنتهای مختلف را از تمام فرق در کنار هم قرار می دهد تا عشق خداوند را با یکدیگر سهیم شده و در تعهد نسبت به افرادی که از تبعات فقر رنج می برند سهیم باشند.

برگزار کنندگان این ستاد همچنین ایام روزه داری مسیحیان را زمانی مناسب برای تعمق پیام مسیح در دنیای امروز دانستند.

کد خبر 593526

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha