به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مهدی فوقی در نخستین اجلاسیه استانی بهشت ویژه تشکلهای فرهنگی و تربیتی دخترانه استان اصفهان اظهار کرد: باید لکنت خود را در سیاه نمایی دشمن مرتفع کرد و افزایش سطح آگاهی عموم مردم از جمله نوجوانان و جوانان با هر ابزاری مانند هنر انجام شود که دیدگاه آنها نسبت به غرب و ایران تغییر کند.
وی دلیل تنهایی اولیای خدا را کم فرهنگی و جهالت مردم عنوان کرد و گفت: امروزه نیز فرهنگ غرب بستری که برای آیندگان پیاده میکند جهل است؛ به همین خاطر است که مقام معظم رهبری بر جهاد تبیین تاکید دارند.
مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی استان اصفهان گفت: دشمن در اغتشاشات اتفاقاتی را رقم زد که از جوانان به عنوان پیاده نظام خود استفاده کنند و در مقابل این تحولات برای همه مسئولان تکلیف وجود دارد.
وی معتقد است که تا مردم سطح آگاهی و شعورشان ارتقا پیدا نکند و تا محبت دنیا ترویج شود این مشکلات همچنان ادامه دارد و باید در این راستا سبک زندگیها را تغییر داد؛ چراکه سبک زندگی غرب، شهوت آلود بدون معنویت است و زندگی فردگرا را ترویج میکند.
حجت الاسلام فوقی با اشاره به اینکه اکثر ائمه حرف از تنهایی میزدند، گفت: امام حسن (ع) فرمودند که به دلیل نداشتن یار قیام نکردند از این رو باید مراقب بود که نسبتمان با امام زمان (عج) چگونه است که دشمن در حال یارگیری است.
وی افزود: این تماشاچی بودن و بیتفاوتیها و ترویج زندگی غربی به تدریج ایجاد مشکل میکند، یک زمانی میگفتند که آسیبپذیری از غرب را باید کاهش داد اما امروزه غرب آسیب پذیر تر شده و آمریکا به فرموده امام (ره) در عرصههای مختلف سیاسی، تقابل با ملتها، نزاد پرستی، اخلاق جنسی، جنایت و بی رحمی و مجموعی از شرارتها و حیوان صفتیهاست.
مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی استان اصفهان ادامه داد: نباید بر دفاع محصور شد بلکه با دیدن واقعیت جهانی و روایت درست آن، مبانی پوشالی و ضعیف دشمن را مورد هجمه تبلیغات قرار داد و روکش مخملی دشمن را باید کنار زد و دست خون آلود غرب را بر ملأ کرد.
وی خاطر نشان کرد: سطح آگاهی نوجوانان بالا رفته و با هر حرفی قانع نمیشوند از این رو باید خود را تجهیز کرد و بدون روحیه جهادی در فهم صحنه موفق نخواهیم بود.
حجت الاسلام فوقی با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب گفت: به نسل نوجوان و جوان توجه ویژه شود زیرا فردای کشور متعلق به این نسل است تا با ذهن بدون شبهه به ساخت این مملکت بپردازند.
نظر شما