به گزارش خبرنگار فرهنگي "مهر" 150 قطعه سفالينه هاي بدست آمده از مناطق مختلف ايران ، كه در مخزن موزه ملي نگهداري مي شوند ، براي يك ماه به نمايش عمومي گذاشته شده اند .
قديمي ترين سفاليه مربوط به هزاره هفتم پيش از ميلاد و جديد ترين آن مربوط به هزاره اول پيش از ميلاد است .شاخص ترين اثر موجود در ميان اشياء به نمايش گذاشته شده ، مجسمه كوچكي است كه به " ونوس سراب " شهرت دارد و همه باستان شناسان جهان از وجود اين شيء در موزه ملي مطلع بوده و آنرا بخوبي مي شناسند .
اين مجسمه باستاني از تپه هاي سراب كرمانشاه بدست آمده و از اشياء متعلق به موزه ملي ايران است كه در خزانه اين موزه نگهداري مي شود .
به گفته محمد رضا كارگر، مدير موزه ملي ايران برگزاري نمايشگاههاي اين چنيني ، راهكاري مناسب براي معرفي فرهنگ ، تمدن و پيشينه ايران زمين به ايرانيان است .
وي ، اين نمايشگاه بسيار منحصر بفرد معرفي كرد و گفت : جمع آوري اشياء باستاني ويژه و به نمايش عمومي گذاشتن آنها ، مجموعه اي كامل و بي نظير را تشكيل داده كه براي نخستين بار در ايران ، يك جا جمع و امكان ديدار عمومي از آنها فراهم شده است .
كارگر يكي از اهداف ارزنده موزه ملي ايران و ساير موزه ها را به نمايش گذاشتن ، ذخيره هاي فرهنگي موجود در مخازن اعلام كرد و افزود : تمام تلاش خود را مي كنيم تا موزه ملي ايران معرفي شايسته، براي فرهنگ و تمدن ايران باشد .
نخستين نمايشگاه پيكرك هاي گلين و سرديس هاي ايران باستان تا 26 فروردين ماه در موزه ملي ايران ، واقع در خيابان امام خميني ، نبش سي تير ، آماده بازديد علاقمندان است .
نظر شما