پیام‌نما

يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْوَاجِكَ وَ بَنَاتِكَ وَ نِسَاءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلَابِيبِهِنَّ ذَلِكَ أَدْنَى أَنْ يُعْرَفْنَ فَلَا يُؤْذَيْنَ وَ كَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِيمًا * * * ای پیامبر! به همسرانت و دخترانت و همسران کسانی که مؤمن هستند بگو: چادرهایشان را بر خود فرو پوشند [تا بدن و آرایش و زیورهایشان در برابر دید نامحرمان قرار نگیرد.] این [پوشش] به اینکه [به عفت و پاکدامنی] شناخته شوند نزدیک تر است، و در نتیجه [از سوی اهل فسق و فجور] مورد آزار قرار نخواهند گرفت؛ و خدا همواره بسیار آمرزنده و مهربان است. * * * دارد متاع عفت از چارسو خریدار / بازار خودفروشی این چارسو ندارد

۹ آذر ۱۳۸۶، ۱۲:۱۳

نسبت به هفته گذشته صورت گرفت؛

افزایش 6درصدی تصادفات جاده‌ای / ضرورت مدیریت سرعت در جاده‌های کشور

افزایش 6درصدی تصادفات جاده‌ای / ضرورت مدیریت سرعت در جاده‌های کشور

معاون عملیات ترافیکی پلیس راه کشور گفت: در هفته گذشته حدود 6/24 درصد از تصادفات به وقوع پیوسته در محورهای برون شهری کشور از نوع واژگونی بوده که بیانگر عدم اتخاذ سرعت مطمئنه و خستگی و خواب آلودگی رانندگان می باشد.

سرهنگ پرویز سیاح البرزی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در هفته گذشته 358 فقره تصادف در جاده های کشور به وقوع پیوست که از این میزان 41 فقره از آنها منجر به فوت و 317 فقره دیگر منجر به جرح گردید.

وی افزود: بیشترین عوامل شکل گیری تصادفات در جاده های کشور به ترتیب  خودروهای سواری و وانت، موتورسیکلت و کامیون بود.

سرهنگ البرزی با اشاره به اختصاص بیش از 10 درصد از تصادفات به عابرین پیاده تصریح کرد: انحراف به چپ، تجاوز از سرعت مطمئنه و عدم توجه به جلو مهمترین علل وقوع تصادفات در هفته گذشته به حساب می آیند.

وی خاطر نشان کرد: بر اساس آمار به دست آمده میزان تصافات این هفته در جاده های کشور نسبت به تصادفات هفته گذشته با 6 درصد افزایش روبرو بود.

سرهنگ البرزی اضافه کرد: این آمار نشان از افزایش 9 درصدی تصادفات منجر به جرح و کاهش 11درصدی تصادفات منجر به فوت دارد.

معاون عملیات ترافیکی پلیس راه کشور با اشاره به افزایش تصادفات راکبان موتورسیکلت در هفته های اخیر گفت: عدم رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی و نیز عدم استفاده از کلاه کاسکت توسط راکبین موتورسیکلت از عواملی است که نقش موثری در صدمات ناشی از تصادفات موتورسواران دارد.

وی یکی دیگر از عوامل شکل گیری تصادفات را عدم اتخاذ سرعت مطمئنه عنوان کرد و خاطرنشان کرد: در هفته گذشته حدود 6/24 درصد از تصادفات به وقوع پیوسته در محورهای برون شهری کشور از نوع واژگونی بوده که بیانگر عدم اتخاذ سرعت مطمئنه و خستگی و خواب آلودگی رانندگان می باشد.

سرهنگ البرزی ادامه داد: با توجه به افزایش قابل ملاحظه  واژگونی خوردوها در جاده های کشور  نیاز به مدیریت بر سرعت اعم از تکنیک های کاهش سرعت وسایل نقیله برای ایجاد هوشیاری در رانندگان و استفاده از تمام ظرفیت قوانین و مقررات برای بازدارندگی رانندگان احساس می شود.

کد خبر 595663

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha