به گزارش خبرگزاری مهر، شهردار تهران عصر دیروز در گردهمایی حوزه ها و پایگاه های ناحیه مقاومت بسیج ابوذر با بیان این مطلب ، اظهار کرد : دو خطر جدی که بسیج و بسیجیان را بیش از سایر مردم تهدید می کند بی توجهی به اخلاق و کارآمدی است و باید این دو موضوع مورد توجه ویژه قرار گیرد .
قالیباف با اشاره به اینکه زمان جنگ مهمترین وظیفه بسیجیان مبارزه و دفاع از کیان اسلام و کشور بود ، افزود : وظیفه کنونی بسیجیان با سال های پیش متفاوت است و باید این وظایف به درستی شناخته شود و بسیجیان بیش از پیش به کارآمدی در جامعه توجه داشته باشند .
به گفته شهردار تهران بسیج یعنی داوطلب و پیشگام و فرد بسیجی یعنی فردی که بی منت و توقع به جامعه خدمت می کند و بسیجیان نباید برای خود حق ویژه ای قائل باشند زیرا پاداش واقعی آنها نزد خداست .
وی افزود : بسیج نباید پایگاهی برای کسب امتیازهای خاص باشد و این امر با ذات بسیج در تضاد است .
قالیباف اظهار کرد : با گذشت قریب به سی سال از برقراری جمهوری اسلامی در ایران دیگر نمی توان این نظام را نظامی نوپا دانست و اکنون باید کارنامه روشن و شفافی را به مردم ارائه دهیم و به درستی مشخص کنیم که در این سال ها چه کرده ایم .
وی گفت : کسانی که با امام (ره) مخالفت می کردند اعتقاد داشتند دین امری شخصی است و برای اداره جامعه کافی نیست .
شهردار تهران افزود : اگر امروز ما با نقص عمل خود و نه بدلیل ضعف احکام اسلام نتوانیم به درستی انجام وظیفه کنیم و مردم در این میان آسیب ببینند و عملکرد نادرست ما به پای دین نوشته شود ما ضد انقلاب و بنیانگذار جمهوری اسلامی گام بر داشته ایم .
شهردار تهران تاکید کرد : مردم باید روز به روز به نظام دینی امیدوار تر شوند و در مقایسه کشورمان با سایر کشورها به خود افتخار کنند .
قالیباف افزود : برای تحقق این امر مهمترین موضوع برای کشور ما کارآمدی است که باید در همه ابعاد به فرهنگ تبدیل شود تا زمینه سازندگی فراهم شود .
وی تصریح کرد : امروز وظیفه فرزندان انقلاب این است که کارآمدی را در جامعه نهادینه کنند نه آنکه ادعای سهم خواهی داشته باشند زیرا همه ما به مردم بدهکاریم و در این صورت چه سهمی می توانیم طلب کنیم .
شهردار تهران تاکید کرد : اگر امام (ره) و انقلاب نبود افرادی مثل من که یک بچه رعیت ساده بودم چگونه می توانستیم به پست و مقامی برسیم و اکنون ادعای سهم خواهی کنیم .
قالیباف در ادامه بیان کرد : مردم باید کارآمدی دین در اداره جامعه را حس کنند و کارآمدی چیزی جز این نیست که زندگی مردم را در ابعاد مادی و معنوی روز به روز بهتر کنیم که این امر یکی از مهمترین وظایف بسیجیان است.
نظر شما