۹ آذر ۱۳۸۶، ۱۴:۱۷

امام جمعه ساری:

کنفرانس آناپولیس بهانه حفظ آبروی برباد رفته آمریکا است

ساری - خبرگزاری مهر: آیت الله نورالله طبرسی با اشاره به اینکه اجلاس آناپولیس هدفی واهی دارد، اظهار داشت: کنفرانس آناپولیس به بهانه حفظ آبروی بر باد رفته آمریکا تشکیل شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله طبرسی امروز در خطبه های نماز جمعه مرکز استان در جمع نمازگزاران ساروی افزود: آمریکا با برپایی این اجلاس قصد رسیدن به مقاصد شوم خود دارد.

وی خاطر نشان کرد: دود صلح و سازش از این کنفرانس برپا نشد بلکه تنها فریاد مبارزه با ملت بی دفاع فلسطین از اهداف شوم این کنفرانس است.

امام جمعه ساری با اشاره به اینکه حذف فلسطین، بهبود بهره منفور آمریکا و ایجاد فضای سازش برای نفوذ اسرائیل در کشورهای عربی از اهداف برپایی این اجلاس است، تصریح کرد: نابودی حماس، حزب الله، فلسطین و ایجاد تفرقه بین شیعه و سنی نتیجه این کنفرانس واهی خواهد بود.

طبرسی با بیان اینکه مسلمین جهان ملت فلسطین و حزب الله را یاری خواهند کرد، یادآور شد: استعمارگران برای تخطئه و نابودی ملت ایران و براندازی اسلام از سرزمین های اسلامی میلیاردها تومان هزینه می کنند.

خطیب جمعه ساری در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به دهم آذر ماه سالگرد شهادت استاد سید حسن مدرس و روز مجلس تاکید کرد: نمایندگان مجلس از این فرصت مغتنم برای ارائه گزارش عملکرد خود به دولت بپردازند.

نماینده ولی فقیه در مازندران همچنین سالگرد وفات آیت الله شیخ مفید را تسلیت گفت و افزود: این عالم وارسته و والا مقام از مریدان امام زمان (عج) بود که با حضرت قائم نامه نگاری بسیاری صورت داده بود.

طبرسی ضمن تشکر از برگزاری شایسته هفته بسیج یادآور شد: نیروهای مسلح نباید خود را وارد بازی های سیاسی و احزاب کنند.

وی در خطبه های اول نماز جمعه ساری ضمن اشاره به خصوصیات بارز پیامبران گفت: خداباوری، ایمان ، اعتقاد به دین و مردم گرایی شاخصه بارز پیامبران و انبیاء الهی بوده است.

امام جمعه ساری افزود: چتر گسترده اسلام رحمت است و دینی که شالوده آن بر اساس محبت، مودت و رحمت پایه گذاری شده همان دین اسلام است.

کد خبر 595933

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha