به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمد مهدی زاهدی پیش از این در جمعی که مسئولین دانشگاه جامع علمی کاربردی و دست اندرکاران این دانشگاه حضور داشتند با بیان اینکه نسبت به آینده نظام علمی کاربردی دغدغه دارد، به برخی گزارشهایی اشاره کرد که در خصوص این دانشگاه به وزارت علوم رسیده است.
وزیر علوم در یکصدمین نشست شورای برنامه ریزی آموزشی و درسی علمی کاربردی گفت : برخی گزارشها نشان می دهند که برخی مراکز علمی کاربردی نتوانسته اند استانداردهای مورد نظر وزارت علوم را تامین کنند.
محمد مهدی زاهدی در عین اینکه بارها به ضرورت پاسخگویی به کلیه متفاضیان آموزش عالی تاکید کرده است، در خصوص نظام علمی کاربردی معتقد است : "فقط نباید به توسعه صرف فکر کرد. باید نظارت برای رفع کاستیها صورت گیرد تا به دانشگاه جامع علمی کاربردی خدشه علمی وارد نشود.
دکتر زاهدی خطاب به مدیران دانشگاه جامع علمی کاربردی در یک گردهمایی در مجتمع فرهنگی ورزشی طرشت تاکید کرد : باید نشان داد که مراکز دانشگاه جامع علمی کاربردی مطابق استانداردها از نظر علمی و کاربردی برای رفع نیازها کارا هستند.
وزیر علوم با ابراز تاسف نسبت به اقدام برخی وزارتخانه ها در گذشته نسبت به صدور مجوز راه اندازی مراکز آموزشی در قالب علمی کاربردی از ریاست دانشگاه علمی کاربردی خواستار شده است تا این مراکز را با برنامه ای قاطعانه و عالمانه در قالب یک پوشش کاملا آکادمیک مورد تایید وزارت علوم سامان دهد.
زاهدی برخی هجمه ها و ضعف هایی که به دانشگاه جامع علمی کاربردی نسبت داده می شود را ناشی از عملکرد مراکزی میداند که در گذشته در قالب علمی کاربردی از سوی برخی وزارتخانه ها غیر از وزارت علوم مجوز گرفته اند و وزارت علوم در آنها هیچ نقشی نداشته است.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به حسین بلندی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی برای نظام مند و قانون مند شدن این مراکز سفارش کرده است.
دکتر علی عباسپور تهرانی فرد نیز در راستای ساماندهی مراکز علمی کابردی سال گذشته بر تخلفات این دانشگاه تاکید کرده و اعلام کرده بود : امکانات دانشگاه جامع علمی کاربردی با روند گسترش آن تناسبی ندارد و بررسی وضعیت کاری دانشگاه جامع علمی کاربردی و بررسی روند گسترش این دانشگاه از جمله مواردی است که اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات بر روی آنها بحث دارند.
وی تصریح کرده بود : بررسی مجوزهایی که برای راه اندازی واحدهای علمی کاربردی بخصوص در تهران صادر شده است در اولویت کاری کمیسیون آموزش و تحقیقات قرار دارد.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه گسترش دانشگاه علمی کاربردی باید متناسب با امکانات و واقعی باشد، تاکید کرد : وضعیت سرویس دهی به دانشجویان در دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز باید مورد بررسی قرار گیرد.
به گزارش مهر، حسین بلندی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز به خبرنگار مهر گفت : آنچه که مورد تاکید وزیر علوم قرار دارد، صورت گرفته است.
نظر شما