به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رحیمی ظهر چهارشنبه در اجلاسیه استانی نماز در قم اظهار کرد: ۴۰۰ گفتمان دانش آموزی در مدارس استان برگزار شده و امروز در قم مدرسهای که نماز جماعت در آن برگزار نشود نداریم و دانش آموزان در نماز جماعت حضور فعالی دارند.
مدیر کل آموزش و پرورش قم با بیان اینکه تعداد مدارسی که فاقد نماز جماعت هستند بسیار معدود است افزود: ۷۰ درصد مدارس استان قم امام جماعت روحانی دارند و برای ۳۰ درصد باقیمانده نیز باید برنامه ریزی لازم صورت گیرد.
رحیمی ادامه داد: نمازخانه مدارس به کانون تربیت در محله باید تبدیل شوند و نمازخانهها در مدارس در طراحیهای جدید باید در طبقه اول و یک در به بیرون داشته باشند، تا محله نیز از این ظرفیت بتواند استفاده کند و مدرسه به محل مراجعه عموم مردم تبدیل شود.
اولین چالش در موضوع نماز، چالش در باورها است
وی افزود: اولین چالش در موضوع نماز، چالش در باورها است که باید به این باور برسیم که نماز ستون دین است و امروز مشاوران و مربیان باید در زمینه ترغیب جامعه به امر نماز در راستای حل مشکلات فردی و اجتماعی افراد اقدام کنند.
مدیر کل آموزش و پرورش قم بیان کرد: بر اساس برنامههای آموزش و پرورش هر مدرسه ۱۰۰ ساعت باید فعالیتهای خارج از کلاس و مدرسه داشته باشد که مهمترین این فعالیتها میتواند زنگ نماز باشد و مدیران مدارس نیز باید در نماز جماعت حضور داشته باشند و این امر موجب ترغیب دانش آموزان به امر نماز جماعت خواهد شد.
رحیمی ادامه داد: بر اساس برنامه تدوین شده در دوره اول متوسط دانش آموز باید نماز را بشناسد و برای اقامه آن همت کند و دورههای پایینتر به این امر اشاره نشده است که این نشان از چالش در باور اصل نماز است.
وی با بیان اینکه در زمینه تجهیز نمازخانههای مدارس مشکل داریم افزود: در ترکیب و سطح سنی هیأت امنای مساجد نیز باید بازنگری شود و باید جوانان بتوانند در این جمع حضور یابند.
مدیر کل آموزش و پرورش قم گفت: بالاترین عامل در آسیبهای اجتماعی در موضوعات مختلف تربیتی فضای مجازی است که شورای عالی مجازی کشور باید در این زمینه اقدامی انجام دهد و بی تفاوت نباشد.
نظر شما