به گزارش خبرگزاری مهر ، ابراهیم رضوانی با بیان اینکه ظروف غیر مجاز در بدترین شرایط بهداشتی و با استفاده از مواد پلاستیکی بعضا خطرناک و غیر بهداشتی تولید می شود، گفت: مامورین بهداشتی از دانشگاه های علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران و ایران با مراجعه به مراکز عرضه و فروش اقدام به جمع آوری این ظروف غیر بهداشتی می کند.
رضوانی شهرستان شهریار از از عمده ترین مراکز تولید این محصول غیر مجاز در استان اعلام کرد و افزود: عمده ترین مرکز توزیع ظروف یک بار مصرف غیر مجاز و غیر بهداشتی در بازار مولوی و راه آهن است.
وی 13 مرکز مجاز ظروف یکبار مصرف موجود در استان تهران را تامین کننده نیاز شهروندان استان تهران دانست و خاطر نشان کرد: برای تشخیص مصرف کنندگان از محصولات ظروف یک بار مصرف بهداشتی و مجاز با محصولات غیر بهداشتی، کارخانجات و تولید کنندگان مکلف به الصاق نشان کارخانه و علامت استاندارد بر روی محصولات شده اند.
مدیر کل اجتماعی استانداری تهران با تاکید بر اینکه از فعالیت مراکز غیر مجاز تولید ظروف یک بار مصرف استان تهران نیز جلوگیری به عمل می آید ، گفت: تمامی بیمارستانها، مراکز درمانی، ادارات و سازمان ها موظف شدند تا تنها از مراکز مجاز تولید ظروف یک بار مصرف خریداری نمایند.
رضوانی با ذکر این مطلب که شهرداری ها عمدتا مواد پلاستیکی زباله ها را به فروش می رسانند در حالی که از روند تبدیل این مواد غیر بهداشتی به دیگر مواد مصرفی مردم بی اطلاعند، تصریح کرد: کارشناسان معتقدند از مواد پلاستکی موجود در زباله ها می توان محصولاتی را تولید کرد که با مواد غذایی مردم ارتباطی نداشته باشد.
وی با اشاره به اینکه از دی ماه سال جاری تمامی مرغهای کشتار روز در استان تهران به صورت بسته بندی عرضه می شود، گفت: در صورتی که مرغ به صورت بسته بندی عرضه شود امکان رهگیری تولید کننده وجود داشته و تاریخ تولید و انقضاء نیز درج خواهد شد.
نظر شما