۱۳ دی ۱۴۰۲، ۱۲:۰۲

دفاتر سینمایی در مازندران تجهیز می شود

دفاتر سینمایی در مازندران تجهیز می شود

ساری- تفاهمنامه سینمایی ۱۰ ماده ای با هدف حمایت از تولید فیلم و تجهیز دفتر سینمایی بین استانداری و سازمان سینمایی کشور امضا شد.

به گزارش خبرنگار مهر، تفاهمنامه ۱۰ ماده‌ای با هدف حمایت از تولید فیلم پیش از ظهر چهارشنبه بین استانداری مازندران و سازمان سینمایی کشور امضا شد.

این تفاهمنامه سینمایی در ۱۰ ماده با هدف حمایت از تولید فیلم، فیلم کوتاه و کمک به انجمن‌ها و تجهیز دفتر سینمایی استان انجام شد و در نهایت تفاهم نامه همکاری استانداری مازندران با سازمان سینمایی کشور توسط استاندار مازندران و رئیس سازمان سینمایی کشور به امضا رسید.

گفتنی است این تفاهم‌نامه به منظور توسعه زیرساخت‌های سینمایی فی مابین رئیس سازمان سینمایی کشور و استاندار مازندران منعقد و طرفین متعهد به انجام تعهدات خود شدند.

از برنامه‌های مهم رئیس سازمان سینمایی کشور در این سفر، نشست با هنرمندان و فعالان سینمایی مازندران، نشست با مدیر کل، معاون، رئیس گروه و همکاران سینمایی، بازدید از انجمن سینمای جوانان، دیدار با اهالی انجمن و بازدید از تالار مرکزی، سینما آزادی و هنر و تجربه بابل از دیگر برنامه‌های سفر یک روزه معاون وزیر به استان مازندران است.

ادای احترام به شهدا، دیدار با استاندار، بازدید از انجمن سینمای جوانان، دیدار با اهالی انجمن، بازدید از تالار مرکزی، سینما آزادی و هنر و تجربه بابل و دیدار با هنرمندان عرصه سینما در استان از دیگر برنامه‌های رئیس سازمان سینمایی کشور به مازندران است.

کد خبر 5984162

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha