به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا باوی پیش از ظهر امروز شنبه در نشست مجمع عمومی و انتخابات هیأت مدیره مجمع خیران یاریگران زندگی استان خوزستان، اظهار کرد: ابراز گله داشتم که چرا در تشکیل این مجمع این استان جز استانهای آخر بوده اما مدیر دفتر توسعه مشارکتهای مردمی ریاست جمهوری گفتند تشکیل این مجمع در این ماه و در مناسبت پیروزی انقلاب اسلامی خیر است؛ لذا ما هم این را به فال نیک میگیریم.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان گفت: از زمانی که مجمع خیران یاریگران زندگی در کشور تشکیل شد، پیگیر بودیم تا با استفاده از ظرفیتهای موجود در خوزستان، در استان ما هم این مجمع تشکیل شود.
وی بیان کرد: وضعیت جرایم و آسیبهای اجتماعی در خوزستان مناسب نیست، ۱۰ آسیب را به عنوان آسیب اولیه شناسایی کردهاند که همه موارد آن در خوزستان وجود دارد که این خود باعث آسیب نیروی انسانی در استان میشود. هرچه زودتر جلوی ضرر و آسیبی گرفته شود، منفعتی در آن نهفته است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان عنوان کرد: یکی از آسیبهای شناسایی شده اعتیاد و مواد مخدر است که در این راه سه هزار نیروی ارزشی نیروی انتظامی شهید شدهاند.
باوی ادامه داد: در حوزه جرایم به خصوص در سرقتها، پروندههای خانوادگی، کودک آزاری و همسرآزاری اولین عامل مؤثر که بین همه متهمان خوزستان مشترک است، مواد مخدر بوده که اگر به حال خود رها شود دیگر توان مقابله و جلوگیری از این معضل را نخواهیم داشت.
وی با بیان اینکه خیران استان خوزستان در حوزههای مختلف همکاری دارند، تصریح کرد: براساس همکاری که خیران با دستگاه قضا داشتهاند، امسال بیش از ۲۰۰ پرونده قصاص نفس و قتل در سطح استان به صلح و سازش ختم شدهاند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان با اعلام اینکه سالانه ۱۰ درصد به پروندههای ورودی دادگستری این استان افزوده میشود، عنوان کرد: برای کاهش از این حجم ورود پرونده باید به سمت پیشگیری از جرایم حرکت کرد؛ لذا از خیرین درخواست داریم همانگونه که در حوزههای دیگر کمک میکنند در حوزه پیشگیری نیز یاریگر ما باشند.
نظر شما