۷ اسفند ۱۴۰۲، ۲۳:۵۶

«با مهر انتخاب کنید»

سیدمحمدعلی احمدی

سیدمحمدعلی احمدی

فارس- «سیدمحمدعلی احمدی» از حوزه اباده، بوانات، خرم بید و سرچهان به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» پیوست.

  • استان: فارس
  • حوزه انتخابیه: اباده، بوانات، خرم بید و سرچهان
  • شعار انتخاباتی: با تو عهد می بندم … همه فکر من اندیشه فردای درخشان شماست… تنها کاندیدای بدون ستاد انتخاباتی از جنس مردم و برخاسته از مردم منطقه هستم. آمده ام تا دین خود را ادا کنم حال انتخاب با مردم فهیم منطقه است.

پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

سیدمحمدعلی احمدی یکی از داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که در زیر روزمه کوتاهی از ایشان و پاسخ‌هایشان به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را می‌خوانید:

  • رزومه:

- اینجانب دومین فرزند خانواده هستم که در تاریخ ۳۱/‏۰۶/‏۱۳۴۷‬ در آباده به دنیا آمدم و تا پایان تحصیلات ابتدایی نیز در این شهرستان مشغول تحصیل بودم پدر و مادرم از کارمندان فرمانداری آباده بودند

  • سوالات کشوری:

* مهم‌ترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟

ورود افراد غیر متخصص و متعهد و نداشتن وحدت رویه و شکل جزیره‌ای و ضعف در فرایندها و ابهام زایی و عدم هدف جویی تسهیلگر می‌باشد.

*مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟

مجلس قانون گذار به عنوان نماد پارلمانی از جایگاه رفیعی نزد دولت‌ها برخوردار هستند در همین راستا نظام حقوق جمهوری اسلامی ایران (مجلس شورای اسلامی) به عنوان نظامی مبتنی بر نمایندگی اکثریت یکی از سه قوه مؤثر در کشور به شمار می‌رود که متصدی سه کارکرد مهم قانون گذاری اصل (۷۱) قانون اساسی تفسیر قوانین عادی و اعمال نظارت برحسن اجرای قانون اصول (۸۵و ۱۷۰و۱۳۸) قانون اساسی می‌باشد.

*نمایندگان چرا نباید اسیر تجمل‌گرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب، چه اقداماتی ضرورت دارد؟

مسؤولان نباید اسیر تجملات مدیریت باشند چرا که مسؤلیت امانت بوده و مدیران نباید به این امانت خیانت کنند. شفافیت داشته باشند

*همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاه‌ها چه تأثیری می‌تواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین تجلی‌گاه این همراهی و همکاری چیست؟

مجلس به فرمایش امام راحل که بنیان گذار پایه‌های محکم انقلاب بوده اند در رأس امور است و می‌تواند با رأی خود در انتخاب وزرا و مدیران اصلح و دلسوز و متخصص و متعهد نقش بسزایی داشته باشد با محوریت منافع مردم و آبادانی کشور به ارتقا آن اهتمام ورزد

*مسؤولیت پذیری در قبال مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند. اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟

فاصله و شکاف بین مردم و نظام ونا امیدی

*مردمی بودن یکی از خصیصه‌های مهم هر نماینده باید باشد. یک نماینده چگونه می‌تواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوام‌زدگی و طرح شعارهای غیر واقع‌بینانه اسیر شود؟

حضور واقعی در بین مردم و پیگیری مطالبات بر حق آنان

* طبق قانون اساسی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسؤولیت دارد. برای تحقق این اصل مهم و جلوگیری از بخشی زدگی، باید چه مواردی مد نظر قرار گیرد؟

عدالت جمعی و فردی

  • سوالات استانی:

* فارس از جمله استان‌های دارای تنش آبی است. کمبود آب شرب در شیراز، خالی شدن روستاها به دلیل خشکسالی و… از جمله پیامدهای این تنش هستند. برای حل این
معضل چه برنامه‌ای دارید؟

ما در کشورمان ظرفیت مردمی بی نظیر و عظیمی به نام گروه‌های جهادی و مردمی داریم که متشکل از جوانان دغدغه مند دلسوز عمدتاً تحصیل کرده و متخصص هستند با اطمینان می گویم داشتن چنین ظرفیتی آرزوی هر کشوری است ما هر موقع که دچار مشکل و بحران شدیم یاد گروه جهادی یا مردمی می‌افتیم شرکت آب و فاضلاب صرفاً نقش حاکمیتی و نظارتی برحسن انجام کار داشته باشند و آب را از کیلومترها دورتر با هزینه گزاف تصفیه و به روستای مورد نظر منتقل می‌کنیم در صورتی که همان روستا ممکن است خود در کنار یک منبع تأمین مطمئن چاه آب باشد دنبال تصویب اعتبارات لازم در جهت شاخص‌های برخورداری از آب شرب و به اتکا به نیروهای انقلابی و جهادی نظارت بر حسن اجرای مصوبات هستم

* کوه خواری و جاده سازی در منابع طبیعی از جمله معضلات استان فارس است. کوه «سرک» در منطقه کازرون از جمله این کوه خواری‌ها و تغییر کاربری‌ها است ب رای حفظ منابع طبیعی استان فارس چه رویکرد و سیاستی را دنبال خواهید کرد؟

دست درازی به منابع طبیعی و خدادادی که از سالیان بسیار دور به دست ما رسیده وبا جنگل خواری و تغییر کاربری منابع طبیعی باعث از بین رفتن این ثروت الهی می‌شود جاده سازی و کوه خواری غیر قانونی بوده و منجر به قطع درختان زیادی شده و امکان این را برای سودجویان فراهم نموده است و باعث تخریب منابع طبیعی استان شده است و این معضلی است که استان فارس را همواره تهدید می‌کند کمک به ایجاد قرارگاه مبارزه با کوه خواری و زمین خواری و اقداماتی در این زمینه با استفاده از نیروهای جهادی و انقلابی این معضل را برطرف خواهد کرد.

* فارس از جمله کانون‌های گردشگری ایران محسوب می‌شود. برای حفظ ابنیه تاریخی فارس و توسعه گردشگری در این استان چه برنامه‌ای دارید؟

اگر به گردشگری استان فارس توجه شود به صنعتی تبدیل می‌شود که می‌تواند بیشتر از کارخانه ذوب آهن و خودروسازی و حتی صنعت نفت سود آور باشد و بدون هیچ گونه خسارت به طبیعت و پیامدهای منفی بر روی آب و هوا به در آمدزایی بالایی برسد برای این منظور در صنعت گردشگری کمک می‌شود تا زمینه ورود گردشگر خارجی فراهم گردد تا بتوان با سرمایه گذاری در این بخش و فعالیت‌های وابسته به در آمد بالا رسید و ایجاد شغل نمود فراهم کردن امکانات زیر ساختی بالا بردن سطح کیفیت پذیرایی از گردشگران ساخت هتل‌های چند ستاره مناسب توریست و شناسایی پتانسیل‌های بخش‌های طبیعت گردی مذهبی تاریخی و فرهنگی و ایجاد فرصت شغلی و درآمد ارزی استان خواهد شد.

کد خبر 6038438

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha