۲۳ آذر ۱۳۸۶، ۱۰:۴۴

مسجدی :

ساخت نای مصنوعی افق جدیدی در درمان بیماریهای ریوی ایجاد کرد

ساخت نای مصنوعی افق جدیدی در درمان بیماریهای ریوی ایجاد کرد

عضو هیئت مدیره اتحادیه جهانی سل و بیماریهای ریوی گفت: هم اکنون در مرکز مسیح دانشوری آسیب دیدگی داخلی نای به کمک جراحی و لیزر تا حدی بهبود می یابد اما با ساخت نای و نایچه مصنوعی افق جدیدی در درمان این بیماری ایجاد شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمدرضا مسجدی روز گذشته در نشست خبری تولید نخستین نایچه مصنوعی به کمک مهندسی بافت، افزود: ساخت نای و نایچه مصنوعی از سوی محققان ایرانی پس از 10 سال تلاش مجدانه و پیگیر بدست آمده است.

وی ساخت این عضو مصنوعی را تحول نوینی در درمان بیماریهای ریوی و به طور مشخص آسیب نای و راه هوایی اصلی برسشمرد و گفت: این یک موفقیت جمعی و نتیجه همکاری چند مرکز تحقیقاتی با یکدیگر است.

معاون پژوهشکده سل و بیماریهای ریوی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود : تا آنجا که ما اطلاع داریم این روش و تکنیک در دنیا منحصر بفرد است و می توان از این روش برای کودکانی که دچار ناهنجاری در بخش نای هستند، مصدومین شیمیایی و افرادی که به دلیل لوله گذاری دچار آسیب شده اند، استفاده کرد.

به گزارش مهر، نخستین نای و نایچه مصنوعی به کمک مهندسی بافت از سوی محققان ایرانی در مرکز آموزشی و درمانی تحقیقاتی دکتر مسیح دانشوری و پژوهشکده سل و بیماریهای ریوی و مرکز تحقیقات نانوتکنولوژی و مهندسی بافت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی طراحی و ساخته شده است.

کد خبر 604184

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha