۲۴ آذر ۱۳۸۶، ۱۹:۰۸

محمد خزاعی:

فیلمهای ارزشی با موضوع زن نیازمند حمایت ویژه هستند

مشهد - خبرگزاری مهر: دبیر سومین جشنواره فیلم کوثر گفت: باید در سقف تولیدات سالانه سینمای ایران، حمایت ویژه از فیلم های ارزشی با موضوع زن صورت گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، محمد خزاعی بعد از ظهر امروز در جمع خبرنگاران افزود: به دلیل جایگاه تاثیرگذار زنان جامعه در آموزش و پرورش و تربیت نسل های جدید و نقش تعیین کننده آنها در ساختار خانواده ها لازم است سهمیه ای درسقف تولیدات سالانه سینمای ایران از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تعیین شود و حمایت ویژه ای از این گونه آثار با حضور محوری زنان صورت پذیرد و سازمان صدا و سیما نیز از تبلیغات فیلم های ارزشی و سینمای هدفمند"زن" حمایت و پشتیبانی نماید.

دبیر سومین جشنواره فیلم کوثر افزود: رویکردهای حمایتی سازمان صدا و سیما در عرصه تولید و نیز در زمینه اطلاع رسانی، تبلیغات، پخش تیزرهای تبلیغاتی فیلم ها و تحلیل آثار ارزشی سینمای زن در بالندگی، ارتقاء و رشد سینمای زن در ایران بسیار تاثیرگذار است .

وی افزود: به دلیل اهمیت جایگاه زن در خانواده و جامعه، کارکردها و نقش تاثیرگذارشان در آموزش، تربیت، پرورش و هدایت نسل های جدید و توانمندی آنها در اداره و مدیریت بسیاری از عرصه های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سیاست لازم است کمیته تولید فیلم های سینمایی و آثار کوتاه و مستند با محوریت "نقش زن"در بنیاد سینمای فارابی طراحی و ایجاد شود.

دبیر سومین جشنواره فیلم کوثر با بیان اینکه شایسته است دستگاههای مختلف دولتی و مراکز و سازمان های اجرایی ذیربط همگی در قالب شورای مرکب از نمایندگان مراکز مختلف و در این عرصه سیاستگذاری و برنامه ریزی نمایند، خاطر نشان کرد: صرف انتظار از اهالی سینما، انتظار به حق از خانواده سینما و فعالان سینمایی، به ایجاد جریان سینمایی نویسی با موضوعیت و محوریت نقش زن در کشور پرداخته شود.

وی بر لزوم برپایی همایش های تخصصی و پژوهشی با حضور اساتید دانشگاه، نمایندگان کمیسیون بانوان و نمایندگان فرهنگی مجلس شورای اسلامی، نمایندگان وزارت َآموزش و پرورش و ادارات فرهنگ و آموزش عالی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، خانه سینما و ... تاکید کرد و ادامه داد: همچنین گردآوری دیدگاهها و نقطه نظرات منتقدان، کارشناسان، صاحب نظران و انتشار این دیدگاهها به صورت کتاب، cd و بازتاب آَنها از طریق مراکز خبری و سایت از نشریات از دیگر راهکارهای موثر در این عرصه است.

خزاعی با اشاره به محدودیت فقدان منابع مطالعاتی و پژوهشی در زمینه سینمای زن اظهار داشت: توسعه حوزه مطالعاتی و پژوهشی در امور زنان، شناسایی منابع و متون کهن، جمع آوری محورها و موضوعات، ایده ها، شناسایی اسطوره ها ی تاریخی و مشاهیر زنان در تاریخ اسلام و ایران و اهتمام به شخصیت و زندگی زنان فداکار دوران انقلاب، دفاع مقدس و برنامه ریزی برای سرمایه گذاری روی این محورها از جمله ضرورت های این بخش است.

وی همچنین با اشاره به عدم شفافیت و سوء تفاهم هایی که در خصوص چگونگی حضور زنان بر پرده های سینما و تلویزیون وجود دارد، خاطر نشان کرد: به نظرم این احساس نیاز وجود دارد تا علاوه بر بسترسازی برای تعامل عمیق تر و گسترده تر حوزه های علمیه و سینماها، شورای انقلاب فرهنگی در این خصوص با ارزیابی ضرورت ها و واقعیت ها و نیازها، چشم انداز لازم را ترسیم نماید.

کد خبر 605053

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha