۲۵ آذر ۱۳۸۶، ۱۸:۴۹

جایگاه آموزش و روابط زوجین به طور اصولی مشخص شود

مشهد - خبرگزاری مهر: یک استاد و روانشناس گفت: متاسفانه در جامعه جایگاهی برای آموزش و روابط ارتباطی زوجهای جوان وجود ندارد و خود افراد نیز به دنبال فراگیری این آموزشها نمی روند.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد دکتر محمود حبشی عصر امروز در جمع زوجهای جوان کانونهای مساجد استان های خراسان جنوبی، شمالی، رضوی و گلستان گفت: مدیریت در سطح خانواده به نوع مالکیت و خلوت تقسیم می شود که نوع مالکیت آن به دلیل ساده بودن و نداشتن نیاز به آموزش رایج ترین مسیر است.

دکتر حبشی افزود: در این مسیر یک نگاه غلط به حوزه خانواده وجود دارد و آن حس مالکیتی است که زن به مرد، مردن به زن و یا زن و مرد نسبت به فرزندان خود احساس می کند که در نتیجه آن فرد می خواهد سطح رفتار حالتها و افکار همسر یا فرزند خود را در اختیار بگیرد و در نتیجه آن افراد به جای در کنار هم قرار گرفتن مقابل هم می ایستند که باعث به بارآوردن تلاطم و کشاکش در زندگی زوجین می شود.

وی اذعان داشت: این کشاکش ها گاهی به صورت درگیری آشکار ظاهرشده و گاهی بدلیل نداشتن قدرت عرضه و بروز پنهان می مانند و در ظرف وجودی آدم جمع می شود و اختلالات رفتاری، وسواسهای فکری، روانپزشکی، بیمارهای دوقطبی، افسردگی و ... را به وجود می آورد که باعث تخریب فرد می شود.

دکتر حبشی یادآورشد: گاهی ما رابطه ای را بدست می آوریم که بدلیل نداشتن مدیریت درست و نگاه های نادرستی که در جامعه عرف شده است آنها را به صورت یک اختلال در می آوریم.

وی با اشاره به مقدماتی که برای رسیدن امانتداری لازم است اظهار داشت: ما در این راه باید بدانیم انسان کنترل کننده نیست بلکه تربیت یافتنی می باشد و همچنین نگرشمان را به زندگی مشترک برای رفتن به مسیر امانتداری اصلاح کنیم و به مسئله ظرفیت روانی توجه داشته و به مسئله ارتباط بپردازیم و توجه داشته باشیم که ارتباط شامل دو عنصر توجه بخشیدن و خدمات دادن به معنای رعایت شدن است. 
 

کد خبر 605791

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha