به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه تایمز با بیان این مطلب در ادامه با اشاره به وضعیت غزه نوشت : وضعیت در غزه بسیار وخیم است. مرزهای این منطقه توسط اسرائیل و مصر مسدود شده و تلاش کشورها برای به انزوا کشاندن غزه سبب شده تا اقتصاد این منطقه به مدت شش ماه زمینگیر شود.
به نوشته تایمز، بدون به کارگیری اقدامات سیاسی و بدون وارد کردن فشار بر اسرائیل با هدف تغییر سیاستهای خود، اهدای کمکهای مالی به مردم فلسطین برای بازسازی اقتصاد خود نتیجه ای نخواهد داشت.
تایمز می نویسد : بر اساس گزارشهای موسسه آکسفام، بانک جهانی و کمیته بین المللی صلیب سرخ، محدودیتهای اعمال شده از سوی اسرائیل علیه نوار غزه و کرانه باختری اقتصاد فلسطینیها را در آستانه ورشکستگی قرار داده است.
در همین رابطه "بئاتریس مگوند روگو" مسئول عملیتهای صلیب سرخ در خاورمیانه و شمال آفریقا می گوید : اقداماتی که از سوی اسرائیل انجام شده، هزینه های انسانی زیادی را در پی داشته و اکنون فلسطینیها تحت اشغال بوده و فقط به میزانی غذا می خورند که زنده بمانند و نه به اندازه ای که بتوانند به طور طبیعی زندگی کنند.
این روزنامه در پایان با اشاره به تصمیم کشورها برای کمک به مردم فلسطین بار دیگر می نویسد : بازسازی اقتصاد تشکیلات خود گردان و نوارغزه، نیازمند برچیده شدن ایستگاه های پلیس در این مناطق و بازگشایی مرزهاست و تا زمانی که وضعیت در کرانه باختری و نوار غزه به صورت فعلی باشد؛ کمک سایر کشورها نمی تواند وضعیت اقتصادی مردم این مناطق را بهبود بخشد.
نظر شما