۲۶ آذر ۱۳۸۶، ۱۴:۳۱

رویکرد تحول در آموزش و پرورش مبتنی بر پژوهش محوری است

ساری - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان آموزش و پرورش مازندران بر ضرورت تحول ساختاری در نظام تعلیم و تربیت با پشتوانه فعالیت های پژوهشی تاکید کرد و گفت: رویکرد تحول در آموزش و پرورش مبتنی بر پژوهش محوری است.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالوحید فیاضی  پیش  از ظهر دوشنبه در همایش معلمان  پژوهنده و پژوهشگران برتر استان در اردوگاه شهدای دانش آموز بادله ساری اظهار داشت : باید با انجام کارهای پژوهشی در نگاه ها ، باورها و نگرش هایی که منجر به تولید دانش و دانش وری در جامعه می شود تحول ایجاد کرد.

وی تاکید کرد: فعالیت های پژوهشی در آموزش و پرورش باید در راستای اصلاح زیرساخت ها و تحول بنیادین در نظام تعلیم و تربیت باشد و با مشکلات و منابع محدود نباید به پژوهش های غیرمرتبط با آموزش و پرورش پرداخته شود.

فیاضی با بیان اینکه تحول در آموزش و پرورش موجب توسعه و تحول جامعه می شود افزود : باید قبل از هرگونه آموزش و تعلیم و تربیت کار پژوهشی کرد و این مهم در آموزش و پرورش باید یک اصل شود.

رئیس سازمان آموزش و پرورش مازندران ذات پژوهشگران را بیداری و بیدارگری دانست و تصریح کرد: پژوهشگران به عنوان بدنه پویا و فعال جامعه می توانند چشم انداز جامعه را برای یک حرکت عمیق و وسیع فراهم کنند.

معاون پژوهشی دانشگاه مازندران  با گرامیداشت روز پژوهش گفت: آموزش و پرورش مازندران با ظرفیت و پتانسیل بالایی که دارد در هفته پژوهش توانست مقام دوم از نظر تعداد پژوهشگران برتر استانی را کسب کند.

احمد جعفری صمیمی افزود: باید دانش آموزان از دوران ابتدایی با مفاهیم پژوهش آشنا شوند و با مهارت کافی در امر تحقیق و پژوهش وارد عرصه دانشگاهی شوند .

وی با بیان اینکه طبق قانون باید یک درصد کل بودجه دستگاه های اجرایی به کارهای پژوهشی اختصاص یابد خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش مازندران در حمایت و اجرایی کردن این قانون در استان پیشگام است.

دبیرشورای تحقیقات مازندران نیز در سخنانی پژوهش را نخستین شرط عبودیت دانست و گفت: مشاهده و مشارکت از ابزار کارآمد پژوهش است.

حجت‌الاسلام نبی‌الله قاسمی‌خطیر افزود: پژوهش در آموزش و پرورش بیش از هر بخش دیگر می‌تواند در شناخت مسائل و رفع مشکلاتی که جامعه مدرن برای ما به وجود آورده موثر باشد.

وی نبود تعریف درست از پژوهش رااز مشکلات این بخش دانست و افزود: همگام نبودن آموزش با پژوهش و کتاب محوری از دلایل ناشناخته بودن پژوهش در میان دانش‌آموزان است.

دبیر شورای تحقیقات مازندران انجام تحقیقات مشترک و ارتباط آموزش و پرورش با جهاد دانشگاهی و ایجاد هسته مشارکتی پژوهشگران را از اقدامات مفید در احیای پژوهش در آموزش وپرورش دانست.

در پایان این مراسم از سه دانش آموز پژوهشگر استان 11 معلم پژوهنده دوره ابتدایی، 20 معلم پژوهنده دوره راهنمایی، 31 معلم پژوهنده دوره متوسطه، 9 پژوهشگر برتر استان، پنج نفر از مسئولین برتر تحقیقات و یک نفر از پژوهشگر برتر حوزه اداری با اهداء لوح تقدیر و جوایزی تجلیل و قدردانی شد.

کد خبر 606277

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha