به گزارش خبرگزاری مهر، علی احمدی در دیدار با مسئولین و مدیران سازمان نوسازی سراسر کشور که بیش از دو ساعت به طول انجامید، افزود: تعامل در درون آموزش و پرورش و یا نهادهای مرتبط در بیرون از آن باید تقویت شود و در بحث نوسازی مدارس نیز نیاز سنجی دقیق صورت گرفته و باز تعریفی از این نیاز سنجی باید انجام شود.
وی افزود: بر اساس این فرآیند باید از بدو شکل گیری تقاضا مدیریت صحیحی صورت گیرد و از سرمایه گذاری بیهوده جلوگیری شود و علاوه بر آن برنامه زمان بندی در افق مناسب داشته باشیم و نباید انفعالی عمل کنیم.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش ، بهره گیری از تجارب موفق دنیا در فرآیند مدرسه سازی را مورد تاکید قرار داد.
وی افزود: در ارتباط با پیش بینی تقاضا باید رصد کنیم که تقاضای محسوس و بارزی می تواند در آینده مد نظر قرار گیرد و تکلیف نیازهای آموزشی را پیش بینی کنیم.
علی احمدی گفت: در بحث قوانین واجرای مقررات بعضی مواقع در پیش بینی قوانین می توانیم تصمیم سازی کنیم که این بهترین حالت است و در ضمن وقتی که قانونی تصویب شده برای همه لازم الاجرا است.
وی افزود: بعد از نیاز سنجی چگونگی پاسخ به آن نیاز بررسی شود که چه پتانسیل هایی برای کمک به آموزش و پرورش هست و باید دنبال ظرفیتهای جدید مردمی و دولتی برای مشارکت در آموزش و پرورش رفت.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: در سفرهای استانی باید در تصمیم گیری های مربوط به استان از قبل حضور کامل داشته باشیم و در خود استان هم حضور داشته باشیم.
وی تاکید کرد: در جلسات استانی از بودجه های آموزش و پرورش دفاع کنید که جابجایی اعتباری صورت نگیرد.
علی احمدی گفت: باید برای ماموریت های اصلی وغیر اصلی آموزش و پرورش تفکیک قائل شد در وهله اول وقت خود را روی کار تعلیم و تربیت متمرکز کنیم.
وی افزود: در جاهایی که مدارس دو نوبته داریم و به فوریت نمی توان کاری کرد باید مدیریت بهتری صورت بگیرد و از فضاهای خالی و حتی آزمایشگاه ها، سایت کامیپوتر، کارگاه و نمازخانه استفاده چند منظوره صورت گیرد که بر اساس بررسی کارشناسی از این طریق می توان 30 درصد مشکلات مدارس دو نوبته را حل کرد.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش به مدیران نوسازی تاکید کرد : به نمای ظاهری مدارس و اصل زیبا سازی و شاداب سازی محیط مدرسه مبتنی بر فرهنگ بومی و اسلامی توجه بیشتری شود.
در ابتدای این جلسه مهندس بوربور رئیس سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور گفت: علیرغم مشکلات و تنگناهایی که داشتیم تا کنون طرح مقاوم سازی 25 مدرسه در تهران صورت گرفته و پروژه مطالعاتی 1706 مدرسه نیز تا اواسط فروردین ماه آماده خواهد شد.
وی تاکید کرد: به ما تکلیف شده که 26 هزار مدرسه مقاوم سازی صورت گیرد در صورتی که در کشور ما چنین ظرفیتی از نظر مشاوره و اجرا وجود ندارد.
وی افزود: حتی با هیئتی از متخصصین و مسئولین ژاپنی نشست هایی داشته ایم و از این هیئت در خصوص مقاوم سازی دعوت به همکاری کرده ایم ولی این هیئت اعلام کرده توان چنین کار بزرگی را ندارد فقط قادرند نمونه هایی را به عنوان الگو به ما ارائه دهند.
بوربور اضافه کرد: متاسفانه در کشور پیمانکار مورد تایید در بحث مقاوم سازی نداریم ولی ما خودمان دنبال آموزش پیمانکاران هستیم.
وی افزود: مدت زمان چهار سال برای این کار زمان کمی است و ما خواسته ایم این مدت به 10 سال برسد.
نظر شما