به گزارش خبرنگار مهر در اراک، محمدحسن آصفری شامگاه دوشنبه در جلسه شورای اسلامی شهر اراک در محل این شورا افزود: این میزان اعتبار نسبت به سال گذشته از افزایش خوبی برخوردار بوده است.
وی با اشاره به اینکه اراک به عنوان مرکز استان، باید دارای چهره ای مناسب تر و در شان باشد، اضافه کرد: آبادانی اراک اولویت شورای اسلامی این شهر باید باشد و همه باید در این راستا تلاش کنیم.
آصفری تسریع حل مشکلات مردم و زمینه سازی بهتر برای عمران و آبادانی شهرها را در گرو تقویت تعامل و ارتباط شورایهای اسلامی شهرها با شهرداریها خواند و اضافه کرد: توجه به مسائل حاشیهای و دامن زدن به اختلافات از آسیبهای مدنی است.
وی با تاکید بر اینکه شوراهای اسلامی تنها باید بر اساس قانون حرکت کرده تا پویایی خود را تقویت کنند، خاطر نشان کرد: طی 64نشست، شورای اسلامی شهر اراک 360مصوبه داشته که 66مصوبه مورد اعتراض فرمانداری بوده که همه موارد اصلاح شده است.
رئیس شورای اسلامی شهر اراک نیز در این نشست گفت: این شورا آماده تقویت همکاری خود با سایر نهادها و مسئولان ذیربط است تا بتوان مشکلات شهری اراک را کاهش داد.
سیدعلی قائم مقامی درباره ایجاد شهرکهای صنفی و خروج مشاغل مزاحم از محدوده شهری اراک نیز گفت: این نوع مشاغل باعث سد معبر و تولید آلودگی صوتی و نارضایتی مردم ایجاد شود که باید هرچه سریعتر برای ساماندهی آن چاره اندیشی کرد.
شهردار اراک نیز گفت: مقوله مشاغل مزاحم یکی از پدیدهای خاص شهری است که باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرید.
دکتر علیاکبر کریمی افزود: بر اساس بند 20 قانون شهرداریها کمسیون متشکل از سه نفر باید به مشاغل مزاحم رسیدگی کنند.
وی، سهولت در ارائه خدمات به شهروندان، ایجاد رقابتی سالم، امکان نظارت دقیق تر و کاهش قیمتها را از اثرهای مفید ایجاد شهرکهای صنفی عنوان کرد.
در پایان این نشست مقرر شد شهرداری اراک طی مدت سه ماه طرح ساماندهی مشاغل مزاحم را تهیه و به شورا ارائه کند.
نظر شما