۲۱ دی ۱۳۸۶، ۱۱:۳۲

مردم در استفاده از بخاری‌های بدون دودکش دقت کنند

مردم در استفاده از بخاری‌های بدون دودکش دقت کنند

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی در خصوص نحوه استفاده مردم از بخاری های بدون دودکش در منازل و فضاهای بسته هشدار داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد طحان پور در یک نشست خبری با اشاره به وجود 1400 واحد صنفی پروانه  دار توزیع کننده لوازم خانگی در سطح تهران گفت: در مقابل این رقم تعداد زیادی واحدهای صنفی بدون پروانه به فعالیت مشغول هستند که برای شناسایی آنها و نیز مشخص کردن واحدهای دارای مجوز از اتحادیه لوگوهای مشخص و واحدی طراحی شده؛ به نحوی که واحدهای پروانه دار توزیع کننده لوازم خانگی از این پس با نشانی خاص شناسایی می شوند.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی افزود: بر این اساس، در لوگوهای مذکور مشخصات واحد صنفی فروشنده و کد شناسایی درج شده و خریداران در صورت بروز هر گونه تخلف می توانند با اعلام کد شناسایی این واحدها به اتحادیه اعلام شکایت می کنند.

وی تصریح کرد: به زودی برای کسب مجوز از سوی توزیع کنندگان لوازم خانگی در برخی مناطق تهران اعلام فراخوان می شود که بر این اساس واحدهایی که تاکنون اقدام به کسب پروانه نکرده اند می توانند با مراجعه به اتحادیه این کار را انجام دهند در غیر این صورت با همکاری اماکن پلمپ خواهند شد.

طحان پور با اشاره به کیفیت برخی از کالاهای تولیدی توسط تولیدکنندگان ایرانی گفت: تولید اجاق گاز و بخاری در کشور به خوبی در حال انجام است و صادرات آن نیز رونق دارد؛ ضمن اینکه کالاهای تولیدی به لحاظ کیفیت با کالاهای مشابه خارجی خود رقابت می کنند.

به گفته وی، اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی در نظر دارد با همکاری وزارت صنایع و بازرگانی اقدام به واردات برخی کالاهای مورد نیاز کشور کند تا این کالاها به قیمت مطلوب و با سود منطقی به دست مصرف کنندگان برسد. این درحالی است که کانال اصلی توزیع لوازم خانگی در بازار باید اتحادیه و زیرمجموعه های آن باشد تا بتوان نظارت خاصی بر روی قیمتها و کیفیت و استاندارد کالای فروخته شده را اعمال کرد.

طحان پور همچنین در خصوص استفاده از بخاری های بدون دودکش در منازل و امکان ایجاد خطر برای ساکنان نیز گفت: یکی از دلایل ورود و حمایت سازمان بهینه سازی مصرف سوخت از تولید بخاری های بدون دودکش بهینه سازی مصرف و جلوگیری از هدررفت گاز است اما مردم باید در خصوص نحوه استفاده از این بخاریها دقت لازم را بعمل آورند چراکه این اشکال نیز وجود دارد که سیستم ODS که به صورت خودکار در مواقع خطر گاز را قطع می کند، خراب باشد.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی گفت: وزارت صنایع و بازرگانی باید تعهدات لازم را در مقابل کالاهای وارداتی از واردکنندگان اخذ کنند تا پس از خرید توسط مشتری بتوان به آن خدمات پس از فروش ارائه داد.

وی اظهار داشت: محصولات لوازم خانگی تولید داخل در اکثر مواقع به لحاظ کیفیت با مشابه های خارجی خود رقابت می کنند ولی مشکل اساسی در گرایش مصرف کنندگان به لوازم خانگی خارجی، ظاهر کالاهای وارداتی است که در این راستا تولیدکنندگان داخلی باید به این مسئله بیشتر بپردازند.

طحان پور با انتقاد از نحوه عرضه کالا در فروشگاههای طرف قرارداد صندوق مهر امام رضا(ع) نیز گفت: اجناسی که در این فروشگاهها عرضه می شود به لحاظ تنوع متعدد نیستند و از سوی دیگر قیمتی فراتر از سطح بازار دارند؛ این درحالی است که واحدهای صنفی نیز می توانند زیر نظر اتحادیه به توزیع مایحتاج مورد نیاز زوجهای جوان بپردازند.

وی تصریح کرد: اجناس این فروشگاهها گرانتر از نرخ واحدهای صنفی است؛ از سوی دیگر عرضه لوازم خانگی در فروشگاههای زنجیره ای تداخل میان فعالیت واحدهای توزیعی با فروشگاههای زنجیره ای است و تا زمانیکه واحدهای توزیعی وجود دارند نباید مسئولیت و عرضه کالا به فروشگاههای زنجیره ای  سپرده شود.

در ادامه امیری، یکی از اعضای هیئت مدیره اتحادیه لوازم خانگی نیز بر ضرورت دریافت مالیات بر ارزش افزوده از واحدهای صنفی توزیع کننده لوازم خانگی تاکید کرد و گفت: واحدهای صنفی توان پرداخت مالیاتهای سنگین را ندارند.

کد خبر 619000

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha