۲۲ دی ۱۳۸۶، ۱۱:۱۵

آخرین تحولات عراق/

رایزنی هیئتی از پارلمان اروپا با طالبانی و المالکی

رایزنی هیئتی از پارلمان اروپا با طالبانی و المالکی

هیئتی از پارلمان اتحادیه اروپا شب گذشته با رئیس جمهوری و نخست وزیر عراق دیدار و بر ضرورت حمایت از روند سیاسی و دموکراتیک در عراق تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اینترنتی اصوات العراق،"آنا جومز" تصمیم گیرنده امورعراق در پارلمان اروپا و نیز "نیلکا اوستا" سفیر اتحادیه اروپا در عراق در این دیدارها حضور داشتند.

تحولات عراق و نقش حمایت آمیز اتحادیه اروپا از روند سیاسی و دموکراتیک در عراق از جمله موضوعات مورد بحث در دیدار با جلال طالبانی رئیس جمهوری عراق بود.

در این دیدار همچنین درباره اهمیت اجرای قوانین و نیز تصویب قوانین جدید همچون استیضاح و عدالت، نفت، بودجه و قانون انتخاب شورای استانداریها تاکید شد.

از سوی دیگر در این دیدار بر ضرورت تقویت روابط عراق با اتحادیه اروپا در تمام زمینه ها به گونه ای که منافع مشترک طرفین را در بر داشته باشد و از روند توسعه در خاورمیانه حمایت کند، تاکید شد.

اعضای این هیئت اروپایی همچنین شب گذشته با نوری المالکی نخست وزیر عراق نیز دیدار کردند.

مالکی با اشاره به پیشرفتهای امنیتی عراق در سال 2007 تصریح کرد:عراق تلاش می کند در سال جاری به دستاوردهای اقتصادی دست یابد.

نخست وزیر عراق در ادامه خواستار حمایت اتحادیه اروپا از پروژه های اقتصادی و سرمایه گذاری در عراق شد.

اتحادیه اروپا نیز آمادگی خود را برای حمایت از دولت عراق در برقراری امنیت و ثبات در این کشور اعلام کرد.

کد خبر 619550

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha