حسن احمدپور در گفتگو با خبرنگار مهر در رشت، اظهار داشت: گیلان نسبت به وسعت خود در کشور بیشترین رودخانه را داراست و در حال حاضر بیش از 40 رودخانه در این استان در جریان هستند.
وی افزود: بیش از هفت ماه در سال در این استان بارندگی است از طرفی شاهد آلودگی آبهای سطحی به دلیل بالا بودن سفره های آبهای زیرزمینی هستیم.
احمدپور خاطرنشان کرد: آبهای سطحی، رودخانه ها، تالابها، دریای خزر و سفره های زیرزمینی به عنوان یک سرمایه در استان دچارآلودگی می شوند و این یک خطر جدی است.
وی، سموم شیمیایی و کود را از عوامل اصلی آلودگی آب و خاک برشمرد و بیان داشت: مصرف زیاد کود و سموم شیمیایی در بخش کشاورزی، اکوسیستم این استان را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد.
احمدپور عنوان کرد: بخش کشاورزی استان گیلان به دلیل استفاده از کود، آفت کش، علف کش و سموم کشاورزی در ابتلا به سرطان گوارش در کشور جایگاه دوم را به خود اختصاص داده است.
وی یادآور شد: آلودگی صوتی و هوا به دلیل مشکلات شهری به دلیل وجود واحدهای تولیدی کوچک، تعداد خودروهای زیاد در داخل شهرها و فقدان فضای سبز استاندارد از دیگر معضلات زیست محیطی این استان است.
احمدپور تصریح کرد: آتش زدن بقایای گیاهی، بهبود نیافتن مدیریت زباله و پسماندها، عدم تصفیه فاضلابهای بیمارستانی نیز از دیگر مشکلات زیست محیطی در گیلان به شمار می روند.
نظر شما