۲۲ دی ۱۳۸۶، ۱۵:۰۷

راه ارتباطی 350 روستای لرستان قطع است

خرم آباد - خبرگزاری مهر: رئیس ستاد حوادث و سوانح غیر مترقبه استان لرستان گفت: در حال حاضر به علت بارش برف، راه ارتباطی 350 روستای لرستان قطع است.

رضا آریایی در گفتگو با خبرنگار مهر در خرم آباد اظهار داشت: عملیات برفروبی در سراسر راه های روستایی با اولویت روستاهای پرجمعیت در استان شروع شده است.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر کلیه راه های ارتباطی اصلی و فرعی استان باز است.

آریایی با اشاره به اینکه هنوز مشکل قطعی گاز در خرم آباد و کوهدشت رفع نشده است، یادآور شد: طی چند روز گذشته بیش از یک میلیون و 700 هزار لیتر نفت در خرم آباد توزیع شده است.

وی عنوان کرد: در حال حاضر بیش از چهار هزار دستگاه بخاری نفتی توسط اداره بازرگانی و شهرداری خرم آباد از کارخانه ها خریداری و به قیمت کارخانه در اختیار مردم قرار گرفته است.

رئیس ستاد حوادث و سوانح غیر مترقبه استان لرستان با اشاره به اینکه طی 24 ساعت گذشته بیش از 70 سانتیمتر برف در شهرهای شمالی استان و 120 سانتیمتر برف را در ارتفاعات داشته ایم گفت: بیشترین بارش برف در شهرستان بروجرد با 70 سانتیمتر و کمترین میزان بارش در شهرستان پلدختر با پنج سانتیمتر بوده است.

وی تاکید کرد: به علت آماده باش این ستاد از 48 ساعت گذشته تاکنون هیچگونه تلفات جانی در استان نداشته ایم.

کد خبر 619837

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha