به گزارش خبرگزاری مهر، آیتالله سید احمد علمالهدی در دیدار با مدیرمسؤول، معاونان و خبرنگاران مؤسسه فرهنگی شهرآرا، با اشاره به سابقه این روزنامه، اظهار کرد: شهرآرا در تمام تحولها، موقعیت خود را پیدا کرده و امروز بهعنوان یک روزنامه رسمی بیان کننده موقعیت مشهد و خراسان رضوی در کنار روزنامههای پر تیراژ کشور مطرح هست.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه در تمام فعالیتهای فرهنگی و رسانهای خود، ببینید سهم خدا در این روزنامه چیست و چه جایگاهی دارد، ادامه داد: شما در روزنامه سرمایهگذاری فرهنگی میکنید، ذوق و استعداد فرهنگی ویژگی شماست و نمیشود برای این استعداد و توان مابهازایی در نظر گرفت، ما به ازای استعداد و توان شما تنها خدا است.
مقابله با سمپاشیهای رسانهای علیه انقلاب
وی، روزنامه شهرآرا را در کنار تمام ویژگیهای حرفهای، روزنامه انقلاب توصیف کرد و گفت: این طور نیست که تنها به موضوعات روزمره و شهری بپردازیم و کار تمام شود، در انقلاب در حال مبارزه هستیم و انقلاب و مبارزه هنوز تمام نشده پس نمیتوان نسبت به مسائلی که در مقابل انقلاب و سمپاشیهای رسانهای علیه انقلاب بیتفاوت باشیم.
علم الهدی با تأکید بر اینکه خبرنگار باید حق الناس را رعایت کند، خاطرنشان کرد: در دنیای رسانه کاری مرسوم شده که حرف و نقلی را بازنشر میکنند که بهعنوان خبر خاص و تازه، افراد را جلب و جذب کند اما به چه قیمتی؟ به قیمت از بین بردن آبروی دیگران؟
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه فعالان رسانهای باید به این نکات توجه داشته باشند، به موضوع هنر و فرهنگ در خراسان رضوی و مشهد نیز اشاره کرد و گفت: مشکل بزرگتری که در موضوع هنر با آن مواجه هستیم، این است که هنرمندان گله دارند و میگویند کسی به ما رسیدگی نمیکند.
باید از خبرنگاران حمایت کرد
وی با اشاره به لزوم رسیدگی به وضعیت هنرمندان و خبرنگاران، متذکر شد: عرصه هنر و خبر متولی دارد اما شخص هنرمند و خبرنگار، متولی که به مسائل شخص آنان رسیدگی کند، ندارد؛ در عرصه حمایت از خبرنگاران باید اقدام کرد.
علم الهدی به موضوع چهرهسازی در رسانهها و جامعه نیز اشاره داشت و یادآور شد: در چهرهسازیها توجه کنید که افرادی با سابقههای مبهم و یا منفی مطرح نشوند.
هر بنای قدیمی، میراث فرهنگی نیست
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: اتفاقی که اخیرأ رخ داده و در حال تکثیر است، این است که هر خانهای صد سال پیش ساخته شده را بهعنوان آثار باستانی معرفی کرده و مردم را دعوت به تماشا میکنند، این ملاک درستی برای معرفی یک بنا به عنوان میراث فرهنگی یا باستانی نیست.
وی با اشاره به نقشآفرینی زنان خراسانی در ادوار مختلف تاریخی، اظهار کرد: ایفای نقش اجتماعی زنان در مشهد و استان مسبوق به سابقه است، این حضور و ایفای نقش از زنان نوغان آغاز شد که امتیاز زنان این خطه به شمار میرود.
علم الهدی، مشهد را مهد کهن شعر و ادب دانست و تصریح کرد: مزاج مشهد با ادب و هنر آمیخته است همانطور که میبینید شعرا و ادیبان بسیاری در این سرزمین ظهور کرده و رشد یافتند، ریشهای که شعر و ادب در مشهد دارد آنطور که حقیقت موضوع است شناخته نشده.
مشهد، پیشتاز ادب و هنر معاصر
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به تداوم پیشتازی مشهد و خراسان رضوی در معرفی مفاخر هنری، ادبی و اسلامی، ابراز کرد: امروز نیز میبینیم بهترین قاریان و شعرای معاصر نیز مشهدی و خراسانی هستند.
وی با بیان اینکه هویت مشهد با امام رضا علیهالسلام گره خورده است، گفت: هنر اگر در خدمت ارزشها باشد، رشد میکند اما اگر به مسیر ابتذال کشیده شد، حمایت اجتماعی را از دست داده و سقوط میکند.
نظر شما