به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر میرزایی صبح امروز در گفتوگو با خبرنگاران سمنان اظهار داشت: شناسایی و ساماندهی ماشینآلات و ادوات موجود، شناخت کمبودها در استان و شهرستان ها، جایگزینی ادوات فرسوده و کمک به توسعه مکانیزاسیون در کشاورزی با رفع کمبودها و ورود ادوات پیشرفته و تعیین قدرت اسب بخار از اهداف اجرای این طرح در استان است.
وی با بیان اینکه برای گام نهادن در راه سازندگی و توسعه مکانیزاسیون دسترسی به آمار های دقیق اجتناب ناپذیر است، اظهار داشت: پس از انحلال بنگاه توسعه ماشینآلات کشاورزی، صدور شناسنامه برای ماشینآلات بخش کشاورزی و شمارش ماشینآلات در حال بهرهبرداری از وظایف شرکت خدمات حمایتی کشاورزی شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به اجرای این طرح به مدت چهار ماه گفت: بر اساس آمار به دست آمده در استان سمنان دو هزار و 14دستگاه ماشینآلات کشاورزی با بیش از 146 هزار و 940 اسب بخار شامل تیلر، انواع تراکتور سبک و سنگین و کمباین موجود و فعال است.
به گفته وی، یک هزار و 135دستگاه در شاهرود، 390 دستگاه در دامغان، 213 دستگاه در سمنان و 276 دستگاه در گرمسار در اجرای این طرح شناسایی شد.
این طرح با همکاری شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان سمنان از مهرماه در استان شروع و دی ماه پایان یافت و شناسایی ماشینآلات کشاورزی بر اساس سال ساخت انجام شد.
نظر شما