به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شینهوا، مقامهای پاکستانی اعلام کردند: یک نوجوان و آموزش دهنده وی را به اتهام شرکت در ترور "بی نظیر بوتو"( که در تاریخ ششم دی در راولپندی رخ داد)، بازداشت کرده اند.
به گزارش رسانه های پاکستان، این دو نفر در شمال غربی این کشور بازداشت شده اند و پسر 15 ساله که "ایتزاز شاه" نام دارد اعتراف کرده که برای ترور بوتو آموزش دیده بود و قرار بود در تاریخ 27 دسامبر( ششم دی) اگر سایر افراد نتوانند بوتو را ترور کنند؛ وی در عملیاتی انتحاری این کار را انجام دهد.
به گزارش مهر، بی نظیر بوتو در تاریخ ششم دی در حال ترک مجلس سخنرانی در جمع هواداران خود در شهر راولپندی ترور شد، پس از این حادثه دولت، القاعده را مسئول ترور نخست وزیر پیشین پاکستان معرفی کردند، اما نزدیکان بوتو معتقد بودند که این ترور توسط نیروهای امنیتی پاکستان ترتیب داده شده بود.


نظر شما