محمد حسین عبداللهی در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد اظهار داشت: این کتابها براساس نیازسنجی از کتابخانه های کانونهای فرهنگی هنری مساجد و دبیرخانه کانونها تهیه شده است.
وی با بیان اینکه این روش تهیه کتاب از سال گذشته به طور گسترده اجرا می شود، بیشترین موضوعات مورد نیاز این کتابخانه ها را مرجع، آموزشی، تاریخی، علمی و رمان عنوان کرد و افزود: در حال حاضر حدود ٨٠ درصد کتاب ها براساس نیازهای موجود اهدا می شود.
مسئول دبیرخانه کانونهای فرهنگی هنری استان خراسان رضوی اعلام کرد: علاوه بر این، اقلام فرهنگی شامل CD و بنر در قالب طرح "عاشوراییان فجرآفرین" بین هیئت های مختلف عزاداری، حسینیه ها و تکایا و... در ایام ماه محرم توزیع می شود.
عبدالهی از اهدای ٣٠ دستگاه رایانه و تجهیزات اداری به کتابخانه های کانون های فرهنگی هنری مساجد در این ایام خبر داد و گفت: همایش توجیهی مدیران کانونهای فرهنگی هنری مشهد نیز در این ایام برگزار می شود.
وی از افتتاح ٥٠ کانون فرهنگی هنری در مساجد استان خبر داد و یادآور شد: ١٠ کانون در مشهد و سایر کانونها در شهرهای تربت حیدریه، کلات، نیشابور، گناباد، خواف، رشتخوار و سرخس آغاز به کار خواهند کرد.
عبدالهی ادامه داد: جشنواره نشریات تجربی مساجد در گستره ملی آغاز و ٢٦ بهمن ماه اختتامیه آن در مشهد برگزار می شود.
وی با اشاره به جشنواره شعر مساجد با موضوع های عاشورا و انقلاب اسلامی ویژه این ایام بیان داشت: این جشنواره استانی ٢٢ بهمن در مشهد برگزار می شود.
نظر شما