۳ بهمن ۱۳۸۶، ۱۲:۵۷

خصوصی سازی سه شرکت زیر مجموعه وزارت بازرگانی

معاون اداری - مالی وزیر بازرگانی از طی مراحل شفاف سازی حسابهای سه شرکت کشتیرانی، نمایشگاه ها و سهامی فرش برای ورود به بورس خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید علیخانی صبح امروز در یک نشست خبری با اشاره به اهمیت پیاده سازی اصل 44 قانون اساسی در بدنه وزارت بازرگانی گفت: سه مجموعه پراهمیت وزارت بازرگانی شامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، شرکت سهامی فرش ایران و شرکت سهامی نمایشگاههای بین المللی جمهوری اسلامی ایران در اولویت وزارت بازرگانی برای خصوصی سازی قرار دارند که بر این اساس مقرر شده تا در فرآیندی حساب شده به بخش خصوصی سپرده شوند.

معاون وزیر بازرگانی افزود: یکی از مباحث آماده سازی این شرکتها برای خصوصی سازی روشن شدن صورتهای مالی این شرکتها است که بر این اساس دارایی های آنها باید به روز شود که این امر در حال انجام بوده و جلسات مربوط به خصوصی سازی این شرکتها به طور مرتب برگزار می شود.

به گفته وی، تلاش وزارت بازرگانی این است که هرچه سریعتر تکلیف اصل 44 قانون اساسی را در بدنه وزارت بازرگانی محقق کند.

علیخانی با اشاره به نبود رویکرد مناسب کشور در موضوع بهره وری گفت: ارتقاء بهره وری در کشور نیازمند بکاربستن تکنیکها و روشهای خاص خود است که در نهایت بتواند به بهره ور کردن نیروی انسانی، تکلنولوژی و فرآیند کار برسد.

وی تصریح کرد: سازمانهای ایرانی به دلیل توهم لایزال بودن منابع و ثروتمند بودن هیچ گاه بهره وری را مورد توجه جدی قرار نمی دهند و در نتیجه قیمت تمام شده محصولات ایرانی همواره بالاتر از سطح متعارف جهانی است.

به گفته معاون وزیر بازرگانی، بهره وری در ایران زمانی رشد کرده که اولویت اول تا سوم مدیران سازمانهای کلیدی کشور بوده است بنابراین مدیران فعلی باید بتوانند با استفاده حداقل از منابع، حداکثر نتیجه را کسب کنند. در چنین حالتی می توان در پروسه رقابت با دنیای خارج موفق عمل کرد.

وی افزود: ایجاد بانک اطلاعاتی برای تصمیم گیری مناسب همه مدیران از جمله اقدامات معاونت اداری- مالی وزارت بازرگانی بوده؛ چراکه برای تصمیم گیری مناسب حتما باید اطلاعات کامل و مناسبی نیز در اختیار مدیران قرار داشته باشد.

علیخانی با تاکید بر ضرورت افزایش سرعت برای رقابتهای درون سازمانی و برون سازمانی گفت: برای دستیابی به این مهم باید سیستم های فناوری اطلاعات در وزارت بازرگانی گسترش می یافت؛ چراکه رونق فناوری اطلاعات از سلیقه محوری جلوگیری می کند.

معاون اداری- مالی وزیر بازرگانی اظهار داشت: این درحالی است که 27 نرم افزار نظیر نرم افزارهای میوه، شیر و ثبت و سفارش کالا در وزارت بازرگانی فعال هستند.

کد خبر 625909

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha