حمید رضا علی اکبری در گفتگو با خبرنگار مهر ، تشکیل مراکز مراقبت پس از خروج را اقدامی در راستای پیشگیری از جرم و کاهش جمعیت کیفری عنوان کرد و افزود: تقویت مراکز مراقبت از نظر نیروی انسانی ، اعتبار و تجهیزات می تواند راهکاری عملی و اصولی در راستای پیشگیری از وقوع جرم محسوب شود.
وی به خدمات ارائه شده به افراد تحت پوشش مراکز مراقبت پس از خروج در سال گذشته اشاره کرد و افزود: 23 هزار و 91 نفر در بخش اشتغال ، کاریابی ، حرفه آموزشی ، پرداخت وام اشتغال ، تامین ابراز کسب و کار خانگی مورد حمایت قرار گرفته اند.
مدیرکل دفتر اقدامات تامینی و تربیتی سازمان زندانها تصریح کرد: در بخش بهداشت و درمان تعداد 33 هزار 561 مورد خدمات همچون مشاوره پزشکی ، ویزیت توسط پزشکان عمومی ، اقدام جهت بیمه خویش فرما ، تقبل هرینه دفترچه های خدمات درمانی و انجام تست اعتبار به مددجویان تحت پوشش ارائه شده است همچنین 24 هزار و 71 نفر مشمول خدماتی نظیر پرداخت هزینه های حرفه آموزشی ، ارائه وام ودیعه مسکن ، وام ازدواج و کمک های نقدی و غیر نقدی شده اند .
وی خاطر نشان کرد: مراکز مراقبت پس از خروج مکان هایی است تا مجرمان را از تکرار جرم باز دارد بنابراین باید با حمایت های ویژه ، این مراکز را تقویت نمود تا بتوان اقدامی اساسی در راستای پیشگیری از جرم انجام داد.
نظر شما