۷ بهمن ۱۳۸۶، ۱۱:۲۳

لیلا رجبی در گفتگو با مهر:

تمرین بدون مربی تلخ است/ زنان ایران می توانند افتخار آفرین باشند

تمرین بدون مربی تلخ است/ زنان ایران می توانند افتخار آفرین باشند

ورزشکار زن تازه مسلمان شده تیم دوومیدانی مخابرات بوشهر با انتقاد از امکانات محدود برای بانوان ورزشکار ایران گفت: آنها استعداد زیادی دارند اما برای رسیدن به موفقیت های بین المللی باید امکانات بیشتری در اختیارشان قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، "تتسیانا الیوشون چاکنا" ورزشکار24 ساله رشته پرتاب وزنه بلاروس بعد ازمطالعه درباره اسلام ، با پیمان رجبی یکی از ورزشکاران دونده ایران ازدواج کرده است. این قهرمان پرتاب وزنه اروپا مدتی است به تبعیت ایران درآمده است.

پرتابگر جوان اهل بلاروس که جزو ورزشکاران عنوان دار درمسابقات زنان اروپاست نام " لیلا رجبی" را برای خود برگزید و هم اکنون ساکن بوشهر است. البته از نظر قانون بین  المللی ورزش، این دوومیدانی کار باید دوسال برای احراز قطعی تابعیت ایران و ثبت رکوردهای داخلی و خارجی و حضور در میادین برون مرزی به عنوان ملی پوش ایران ، صبر کند اما مسئولین فدراسیون در تلاشند این روند را تسریع کنند.

لیلا رجبی در اولین تجربه حضور در مسابقات دوومیدانی ایران در قالب تیم باشگاهی پیام مخابرات بوشهر موفق شد رکورد پرتاب وزنه کشور را به صورت مشروط جابجا کند. در صورتی که احراز تابعیت این پرتابگر از سوی مجامع بین المللی و فدراسیون بین المللی دوومیدانی تایید شود این رکورد برای وی ثبت خواهد شد. 

رجبی با بیان اینکه در مسابقات و زندگی با پوشش اسلامی مشکلی ندارد، گفت: 6 ماه است در ایران هستم. البته از ابتدا قصد حضور در مسابقات را نداشتم ولی وقتی تصمیمم جدی شد، تمریناتم را شروع کردم. ابتدا در زمین تنیس بوشهر تمرین می کردم اما بعد از مدتی من را از آنجا بیرون کردند و گفتند اینجا برای تمرین پرتاب وزنه مناسب نبوده و برای تمرین ورزشکاران تنیس است.

وی ادامه داد: بعد از چند روزی به ورزشگاه حجاب بوشهر رفتم اما جای تمرینم در آنجا بیشتر شبیه زباله دانی بود . وقتی وزنه ام را پرتاب می کردم باید آن را از روی زمین کثیف و پر از آشغال برمی داشتم. خوشبختانه بعد از دیدن این وضعیت به دیدار رئیس هیئت دوومیدانی بوشهر رفتم و با اجازه آنها بقیه تمریناتم را در ورزشگاه بوشهر پیگیری کردم تا اینکه به تهران آمدم.

رجبی با مثبت ارزیابی کردن تمریناتش درتهران افزود: من در بلاروس دوم و سوم و یا چهارم کشورم بودم چون ما در آنجا نفر اول المپیک و جهان را داریم، کسب مقام اول بسیار سخت است. رکورد من در آنجا 18 متر و 13 سانتی متر است و با وجود اینکه شرایط بدنی ام در ایران آماده نبود رکورد 16 متر را زدم. قطعا بیشتر تمرین کنم و می توانم رکوردهای بهتری بزنم. 

قهرمان پرتاب وزنه بلاروس با بیان اینکه در حال حاضردر ایران مربی ندارد و این طورتمرین کردن برایش تلخ است، تصریح کرد: درهیچ جای دنیا ورزشکار خودش تمرین نمی کند. من در این مسابقه با وجود تمرین، بدنم آماده نبود چون مربی ای نداشتم تا با برنامه پیش بروم. اصلا از رکوردی که زده ام، راضی نیستم چون این رکورد در حد من نیست. من در بلاروس مربی مرد داشتم وهیچ مشکلی هم برای این موضوع نداشتیم چون در کشورم زنان مربیان خوبی نیستند. 

وی با اشاره به اینکه ایران دونده های زن خوبی دارد اما امکانات خوبی برای آنها در کشور موجود نیست، گفت: چنانچه شرایط و امکانات بهتری ازجمله مکان های مناسب برای تمرین کردن آنها مهیا شود به نظر من زنان ایران دوومیدانی کاران خوبی خواهند شد و می توانند در میادین بین المللی افتخار آفرینی کنند. آنچه من دراینجا دیده ام امکانات ورزشی بیشتر برای مردان است. 

کد خبر 626642

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha