به گزارش خبرنگار مهر در کرج، معاون گروه های آموزش عمومی آموزش و پرورش ناحیه چهار کرج اظهار داشت: هدف از برگزاری این همایش تقویت مهارتهای علمی و آموزشی معلمان ادبیان و ارتقا و رشد تحصیلی دانش آموزان است.
فریبا جراحی افزود: بهره گیری ازتوانمندیهای بومی و استانی و بازآموزی دانسته ها و آموخته های معلمان ادبیات در فرآیند یادگیری و یاددهی از دیگر اهداف برگزاری این همایش است.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به ضعفی که در درس ادبیات دیده می شود، سال تحصیلی جاری سال ادبیات فارسی نامگذاری شده و از آنجا که این درس با دروس دیگر ارتباط دارد، تصمیم گرفته شد این همایش در مناطق 27 گانه استان تهران در دو روز هفتم و هشتم بهمن ماه برگزار می شود.
این مسئول بیان داشت: بیشترین مشکل در این درس در بخش املا، انشا و خواندن است و برای حل این مشکل راهکارهایی در بخشهای مختلف ارائه شده است.
جراحی، مدیر، معلم، معاونین، دانش آموزان و والدین را بخشهای تقسیم بندی شده برای ارائه راهکارها عنوان کرد و افزود: آموزش شیوه های تندخوانی، استفاده از روش تدریس مشارکت و بحثهای گروهی و تشکیل کارگروه ادبیات فارسی در مدارس از جمله این راهکارهاست.
وی یادآور شد: برپایی نمایشگاه شاعران و مکانهای ادبی، توسعه خزانه نفت، دقت در آموزش انشا، برگزاری مسابقه های کتابخوانی، معرفی مشاهیر ادبی، مطالعه کتاب داستان، تهیه پوشه کار ادبیات توس دانش اموزان، ثبت خاطرات روزانه توسط دانش آموزان از دیگر راهکارهاست.
معاون گروه های آموزش عمومی آموزش و پرورش ناحیه چهار کرج ادامه داد: افزایش ارتباط کلامی با کودکان، تشویق به مطالعه درسی و غیر درسی، اجازه اظهار نظر در جمع به کودکان نیز از وظایف والدین در تقویت ادبیات دانش آموزان است.
در این همایش یک روزه که در پژوهش سرای ملاصدرای آموزش و پرورش ناحیه چهار کرج برگزار شد، بیش از 150 نفر از دبیران ادبیات فارسی مقطع راهنمایی حضور داشتند.
نظر شما