۹ بهمن ۱۳۸۶، ۱۱:۰۲

بودجه ویژه برای توسعه شهرکهای صنعتی اختصاص می یابد

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس از پیش بینی 200 میلیارد تومانی بودجه برای توسعه و ایجاد صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی در سال 87 خبر داد و گفت: این رقم در سالجاری 70 میلیارد تومان بوده است.

بهرام حبیبی در گفتگو با مهر از تشکیل نشست مشترک بین اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس و هیئت عامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی خبر داد و گفت: در این نشست مباحثی در خصوص افزایش بودجه این سازمان از 70 میلیارد تومان سال جاری به 200 میلیارد تومان سال آینده انجام شده که این افزایش در لایحه بودجه سال 87 کل کشور دیده شده است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس اظهار داشت: همچنین در این جلسه مواردی مانند اولویت قرار گرفتن طرحهای توسعه ای در مناطق محرومتر و توسعه نیافته نیز مطرح شده است.

وی اختصاص بودجه مناسب به مناطق مختلف کشور برای به سرانجام رسیدن طرحهای در دست اقدام را بسیار مهم ارزیابی نمود و تصریح کرد: در این ارتباط کمیسیون صنایع و معادن مجلس نیز معتقد است که اختصاص منابع مالی مناسب مهمترین نیاز توسعه صنایع در کشور می باشد.

حبیبی افزود: در حال حاضر تعداد زیادی کارخانه و سوله نیمه تمام در کشور داریم که به دلیل اختصاص نیافتن به موقع تسهیلات به نتیجه نرسیده اند و بلا تکلیف مانده اند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در ادامه به مباحث انجام شده دیگر در نشست مشترک مانند ایجاد شهرکها و نحوه اختصاص زمین در تهران و شهرستانها برای ایجاد شهرکهای صنعتی و همچنین چگونگی واگذاری امتیازات استفاده از آب، برق و گاز نیز اشاره کرد.

کد خبر 628847

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha