علی شیرزادی در گفتگو با خبرنگار مهر در سنندج اظهار داشت: از جمع این دانشجویان در حال تحصیل در استان کردستان، دو هزار و 500 نفر از آنان در آموزشکده فنی مهندسی شهید یزدان پناه (پسران)، 700 نفر در آموزشکده دختران سنندج و 300 نفر نیز در آموزشکده سقز در حال تحصیل هستند.
وی افزود: در بخش دختران هفت رشته تحصیلی در دو نوبت شبانه و روزانه، آموزشکده پسران نیز هشت رشته تحصیلی در دو نوبت شبانه و روزانه و آموزشکده پسران سقز با دو رشته کامپیوتر و حسابداری مشغول آموزش به دانشجوهای خود هستند.
رئیس آموزشکده فنی مهندسی شهید یزدان پناه سنندج خاطرنشان کرد: آموزشکده های فنی با توجه به تربیت نیروهای ماهر و تکنسین نقش موثری در روند توسعه رو به رشد کشور ایفا کرده و ارتبط مستقیمی با بازار کار دارد.
شیرزادی یادآور شد: با توجه به اینکه در آموزشکده ها رشته های ارائه شده تخصصی و فنی هستند بنابراین نیاز به بودجه بیشتر برای تامین و خرید امکانات کمک آموزشی بیش از دیگر رشته های تحصیلی است.
وی سرانه هر دانشجو در آموزشکده ها را پنج میلیون ریال خواند و ادامه داد: این میزان در قبال دانشجوهای دانشگاه های سراسری که سرانه آنها 13 میلیون ریال است مبلغی ناچیز و اندک به شمار می رود که این مهم نیازمند یک بازنگری جدی است.
رئیس آموزشکده شهید یزدان پناه سنندج عنوان کرد: میزان فضای ورزشی آموزشکده های استان صفر است و هیچ گونه امکانات خوابگاهی نیز ندارد که اندک دانشجوی غیر بومی مشغول به تحصیل در آموزشکده های استان از خوابگاه های اجاره ای مرکز تربیت معلم شهید مدرس سنندج استفاده می کنند.
شیرزادی همچنین عنوان کرد: بیش از 80 درصد دانشجویان در حال تحصیل در آموزشکده فنی سنندج دانشجویان بومی هستند.
نظر شما