به گزارش خبرگزاری مهر ، سیدرضا موسوی دبیر جشنواره با اشاره به اینکه جشنواره مذکور دارای دو بخش ویژه و سراسری است، اظهار داشت: محورهای موضوعی بخش سراسری جشنواره شامل کاربردهای گردشگری آثار تاریخی، جلوههای متنوع میراث فرهنگی ازجمله میراث طبیعی، معنوی و مکتوب، میراث فرهنگی و توسعه پایدار، راهکارهای شناسایی و معرفی مواریث فرهنگی، حفظ ، احیا و مرمت آثار تاریخی، فرهنگی، حفاظت و صیانت از میراث فرهنگی در ابعاد ملی و بینالمللی، چالشها، موانع و راهکارهای ثبت آثار در عرصه میراث فرهنگی، ادبیات هنر و میراث فرهنگی، مشارکت مردمی و میراث فرهنگی، میراث فرهنگی و جایگاه جهانی است.
وی با تأکید بر اینکه جشنواره دارای بخشی ویژه با 3 محور موضوعی است، گفت: پدیدآورندگان آثار رسانهای درصورت تمایل می توانند علاوه بر حضور در بخش سراسری، آثار خود را در بخش ویژه نیز شرکت دهند.
جایگاه موزهها و گنجینهها در میراث فرهنگی، نقش رسانهها در فرهنگسازی و اطلاع رسانی صحیح در عرصه میراث فرهنگی و میراث فرهنگی و نقش نهادهای آموزشی 3 مقوله ای است که به گفته موسوی بهعنوان محورهای بخش ویژه جشنواره تعریف شده است.
موسوی در ادامه از خبر، گزارش خبری، توصیفی، تحقیقی و تحلیلی، گفتگو، مقاله، نقد، یادداشت، سرمقاله و عکس بهعنوان قالبهای رسانه ای و جشنواره ای این جشنواره یاد کرد و افزود: تولیدات دیداری و شنیداری نیز در قالب خبر، گزارش، میزگرد و گفتگو، مستند، پویانمایی، نماهنگ، فیلمهای یک دقیقهای در این جشنواره شرکت خواهند داشت.
دبیر سومین جشنواره سراسری میراث فرهنگی و رسانه، شرایط و ضوابط شرکت در جشنواره را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: تنها آثاری در جشنواره شرکت داده میشود که از تاریخ اول فروردین تا 29 اسفند ماه 1386 در یکی از خبرگزاریها و نشریات رسمی و یا شبکههای رادیویی و تلویزیونی منعکس شده باشد. همچنین حداکثر تعداد برای شرکت در هر قالب رسانه ای تنها 5 اثر برآورد شده است.
مدیر کل روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری با اشاره به اینکه آثار بدون امضاء و یا دارای نام مستعار تنها با تأیید رسمی مدیر رسانه به مرحله نهایی راه می یابد، افزود: چنانکه یک اثر به طور مشترک و گروهی تولید شده باشد، درصورت راهیابی به مرحله نهایی، از گروه تقدیر به عمل خواهد آمد.
موسوی، همچنین در خصوص چگونگی ارسال عکس در جشنواره، توضیح داد: شرکت کنندگان در زمینه عکس لازم است علاوه بر ارسال نسخه انعکاس یافته در رسانه، عکس را حداقل در ابعاد 15 در 20 و حداکثر 30 در 40 سانتیمتر ارسال کنند.
وی با تأکید بر اینکه مهلت ارسال آثار 29 اسفند امسال است، گفت: تاریخ تعیین شده به هیچعنوان تمدید نخواهد شد.
موسوی با توضیح اینکه برای شرکت در قالبهای پویانمایی، نماهنگ و فیلمهای یک دقیقه ای نیازی به انعکاس رسانه ای نیست، افزود: با این حال شرط حضور سایر تولیدات دیداری و شنیداری در جشنواره انعکاس رسانه ای اثر در دوره زمانی یاد شده است.
لازم به ذکر است ، علاقهمندان به شرکت در جشنواره سراسری "میراث فرهنگی و رسانه" میتوانند آثار خود را تا روز 29 اسفند به دبیرخانه این جشنواره به نشانی خیابان آزادی، خیابان شهیدان، خیابان دکتر هوشیار، پلاک 14 طبقه سوم و صندوق پستی 1341865844 ارسال کرده ، یا با شماره تلفن 66057540 تماس حاصل فرمایند.
نظر شما