۱۴ بهمن ۱۳۸۶، ۹:۳۳

صدیقی در گفتگو با مهر: بودجه کم نباید روی کیفیت فیلم‌های تلویزیونی تاثیر بگذارد

صدیقی در گفتگو با مهر: بودجه کم نباید روی کیفیت فیلم‌های تلویزیونی تاثیر بگذارد

علی‌اصغر صدیقی معتقد است وقتی تهیه‌کننده متعهد می‌شود یک فیلم تلویزیونی بسازد باید به کیفیت کار توجه داشته باشد و بودجه کم نباید روی کیفیت تاثیر بگذارد.

تهیه‌کننده فیلم‌های تلویزیونی "گره آخر" و "به رنگ زرد" درباره دلایل پایین بودن کیفیت تعدادی از فیلم‌های تلویزیونی به خبرنگار مهر گفت: "نمی‌توانم بگویم تهیه‌کنندگان عامل این مسئله هستند و آنها در کار کوتاهی می‌کنند. باید قبول کرد بودجه فیلم‌های تلویزیونی کم است، هرچند این نکته باعث نمی‌شود ما کار ضعیف بسازیم. به نظرم اگر تهیه‌کننده‌ای متعهد ‌شد فیلم تلویزیونی بسازد باید تمام انرژی خود بگذارد و اگر نمی‌تواند کار را قبول نکند."

صدیقی در ادامه توضیح داد: "به عنوان نمونه خودم برای ساخت فیلم تلویزیونی "گره آخر" چند میلیون اضافه‌تر از بودجه هزینه کردم تا کاری باکیفیت بسازم، اما بعد از ارزیابی فیلم تنها 15 درصد مبلغ هزینه شده، پرداخت شده و هنوز مابقی آن را نگرفته‌ام. تهیه‌کننده حرفه‌ای دوست ندارد فیلمی با کیفیت پایین بسازد. گرچه بودجه کم است، اما این مسئله نباید روی کیفیت کار تاثیر بگذارد."

وی در پاسخ به این سوال که تهیه‌کننده‌ها برای تسریع در روند تولید پروژه‌ها تا چه حد تحت فشار سازمان صدا و سیما قرار دارند، گفت: "سازمان تعجیل ندارد، اما وقتی بودجه کم باشد تهیه‌کننده هم می‌خواهد کار را زودتر تمام کند. در حال حاضر بودجه فیلم‌های تلویزیونی 60 تا 70 میلیون تومان و در موارد خاص 85 تا 90 میلیون تومان است. برای ساخت یک فیلم تلویزیونی با کیفیت بالا این رقمی پایین است."

صدیقی خاطر نشان ساخت: "به ویژه بعد از سهمیه‌بندی بنزین فشار زیادی روی تهیه‌کنندگان است. تا پیش از سهمیه‌بندی، هزینه ماهیانه خودرو برای حمل و نقل عوامل 300 تا 350 هزار تومان بود، ولی بعد از سهمیه‌بندی بنزین این رقم به ماهیانه 900 هزار تومان رسیده است. البته یک عده که هنوز تهیه‌کننده حرفه‌ای نشده‌اند، وارد چرخه تولید می‌شوند و کارهایی با کیفیت پایین می‌سازند. این افراد فقط نام تهیه‌کننده را یدک می‌کشند و البته ارائه فیلم‌هایی با کیفیت پایین ظلمی در حق حرفه‌ای‌ها است. من مخالف حضور آنها نیستم، اما باید آموزش ببینند."

تهیه‌کننده فیلم‌های تلویزیونی "اکباتان" و "نشانی لاله‌ها" درباره نحوه نظارت مسئولان صدا وسیما بر تولید فیلم‌های تلویزیونی، توضیح داد: "ناظران کیفی بر کار نظارت دارند، اما باید دید تعریف ناظر کیفی چیست؟ آیا شناخت کافی از تمام مراحل تولید دارند یا نه؟ به نظرم باید این مسئله ساماندهی شود و از سوی دیگر تعداد فیلم‌های تولید شده می‌تواند کمتر شده و بودجه برای ساخت فیلم‌های با کیفیت بالا افزایش یابد."

کد خبر 631842

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha