۲۰ بهمن ۱۳۸۶، ۱۰:۴۰

اقلیت مسلمان استرالیا در پی برنامه‌های آموزشی دینی

اقلیت مسلمان استرالیا در پی برنامه‌های آموزشی دینی

مدیر مرکز فرهنگی اسلامی استرالیا وجود برنامه‌های آموزشی و فرهنگی اسلامی را مهمترین نیاز اقلیت مسلمان خواند و گفت: هدف مسلمانان در این قاره حفظ نسل است که با اقدامهایی چون برگزاری کلاسهای حفظ قرآن، آموزش ارکان عبادی و احکام اسلامی به این مهم می‌پردازیم.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از محیط ، شیخ شفیق رحمان مدیر مرکز فرهنگی اسلامی استرالیا اظهار داشت: اقلیت مسلمان استرالیا در آرامش نسبی زندگی می کنند و با وجود تنوعات فرهنگی و فکری در این قاره در کنار اقوام و فرهنگهای مختلف تشریک مساعی می کنند.

مدیر مرکز فرهنگی اسلامی استرالیا با بیان اینکه تعداد مسلمانان استرالیا نزدیک یک میلیون نفر است که از نژادهای مختلف، از کشورهای جنوب شرقی آسیا، شبه قاره هند، ترکها هستند، افزود: مسلمانان در این قاره دارای 300 تا 350 مسجد، نمازخانه و همچنین مدارس اسلامی هستند که با حمایت دولت فعالیت می کنند مانند مدارس دینی دیگر.

وی برنامه های آموزشی و فرهنگی اسلامی را مهمترین نیاز اقلیت مسلمان خواند و گفت: زمان سفر به ریاض عربستان با تعدادی از مبلغان، شیوخ و تعدادی از رؤسای مؤسسات اسلامی و شوراهای دینی به منظور همکاری با آنها در زمینه آموزش مسلمانان استرالیا گفتگو کرد و آنها نیز آمادگی خود را در این زمینه اعلام کردند.

مدیر این مرکز در ادامه یادآور شد: مسلمانان اینک در جامعه ای زندگی می کنند که دارای نژادها، فرهنگها، ادیان، مذاهب مختلفی هستند. هدف ما مسلمانان حفظ نسل مسلمان است که با ساخت مدرسه، مسجد، نمازخانه، همچنین برگزاری کلاسهای حفظ قرآن، آموزش ارکان عبادی و احکام اسلامی به این مهم می پردازیم.

شیخ شفیق رحمان درباره مرکز فرهنگی اسلامی استرالیا تصریح کرد: این مرکز به منظور اهداف مختلفی ساخته شده که یکی از آنها ساخت پل ارتباطی و اعتمادی میان اقلیت مسلمان استرالیا و دیگر اقلیتها در داخل و خارج از این قاره است. مشارکت در گفتگوی فرهنگی، دینی و آموزشی مختلف جهت ارائه مبانی و ارزشهای اسلامی در میان جوانان از دیگر فعالیتهای این مرکز به شمار می رود.

وی ادغام و انسجام مثبت در جامعه استرالیا، فرهنگ سازی در امور دین و دنیا، تشویق بر بحث علمی، تشریک مساعی در ساخت جامعه استرالیا، ساخت مراکز منطقه ای و بین المللی تخصصی در زمینه گفتگوی تمدنها که به اعتدال و میانه روی و همزیستی مسالمت آمیز دعوت می کند و همچنین ساخت پلهای دوستی و محبت میان همه ادیان، فرهنگها و تمدنها را از دیگر اهداف تأسیس این مرکز خواند.

کد خبر 635468

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha