به گزارش خبرنگار مهر ، پرویز فتاح در مراسم افتتاح خط 400 کیلوولت یزد- کرمان و یزد-اصفهان با اشاره به خودکفایی کشورمان در بخش فوق توزیع و انتقال گفت: در بخش احداث نیز به زودی به خودکفایی دست خواهیم یافت این درحالی است که صنعت برق کشور با همت و تلاش مجموعه مدیران و کارکنان خود در آستانه فتح قله استقلال و خود کفایی است.
وزیر با اشاره به اهمیت خطوط 400 کیلو ولت یزد- کرمان و یزد- اصفهان، نقش این خطوط در پایداری شبکه جنوبشرق را حیاتی ذکر کرد و افزود: با افتتاح این خطوط رکورد جدیدی در صنعت برق کشور و حتی دنیا به ثبت رسیده است؛ چراکه این خطوط مطابق با استانداردها باید ظرف مدت 4 سال به بهره برداری می رسید که خوشبختانه ظرف 14 ماه به بهره برداری رسیده است که این امر حاکی از توانمندی و انسجام مجموعه صنعت برق کشور است.
وی اختصاص 70 درصدی مصرف برق در بخش صنایع و کشاورزی(مولد) استان یزد را نشانه صنعتی بودن این استان ذکر و تصریح کرد: میزان مصرف برق در بخش خانگی و صنعت در کشور 32 درصد است که امید می رود رشد 7 تا 8 درصدی برق سالانه در کشور در جهت تولید به کار رود.
فتاح همچنین از تکمیل نیروگاه سیکل ترکیبی تا سال 88 در استان یزد خبر داد و بر سرمایه گذاری بخش خصوصی به ویژه بومی در استان تاکید کرد.
به گفته و رعایت نکات زیست محیطی و مسائل ایمنی در صنعت برق حائز اهمیت است و وزارت نیرو در صنعت برق و آب کشور به دنبال توسعه پایدار با رعایت تمامی مسائل مرتبط با ایمنی و زیست محیطی است.
در ادامه صباغ زادگان، مدیرعامل شرکت برق منطقه ای یزد با تشریح عملکرد شرکت برق منطقه ای یزد جهت اجرای به موقع خط 400 کیلوولت یزد2- نیروگاه جنوب اصفهان، هدف از اجرای این خط را انتقال انرژی از نیروگاه جنوب اصفهان به شبکه جنوبشرق برای کاهش خاموشی ها و پایداری شبکه در این منطقه ذکر کرد.
به گفته وی، در فروردین ماه سال 84 احداث خط 400 کیلوولت تکمداره سه سیمه(هادی کرلو) یزد2- نیروگاه جنوب اصفهان برای امکان بهره برداری در اردیبهشت 1388 با طول خط 270 کیلومتر و اعتبار پیش بینی شده 500 میلیارد ریال به این شرکت ابلاغ شد؛ اما از آنجا که پیش بینی می شد شبکه جنوبشرق کشور در تابستان 1386 دچار مشکل جدی به علت محدودیت انتقال گردد، براساس تصمیمات صورت گرفته درشرکت توانیر مقرر گردید زمان احداث خط فوق به یک سال کاهش یابد
.
خط 400 کیلوولت یزد 2- نیروگاه جنوب اصفهان به طول 270 کیلومتر با هزینه ای بالغ بر 500 میلیارد ریال است که در دو بخش مجزا آماده بهره برداری شده است.
نظر شما