پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۰ بهمن ۱۴۰۳، ۹:۲۲

اختصاص ۵۲ هزار و ۸۵۳ میلیارد ریال به اعتبارات عمرانی استانی آذربایجان شرقی

اختصاص ۵۲ هزار و ۸۵۳ میلیارد ریال به اعتبارات عمرانی استانی آذربایجان شرقی

تبریز- رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی گفت: در سال ۱۴۰۲، رقم ۵۲ هزار و ۸۵۳ میلیارد ریال به اعتبارات عمرانی استانی اختصاص یافت.

به گزارش خبرگزاری مهر، حیدر فتح‌زاده شامگاه روز جمعه در گفتگو با خبرنگاران گفت: از مجموع یک هزار و ۱۱۰ پروژه عمرانی ۵۷۰ پروژه ماهیت احداثی داشته‌اند و در فهرست پروژه‌های قابل بازدید قرار گرفته‌اند.

وی افزود: از این تعداد ۷۸۹ پروژه (۷۱,۰۸ درصد) با اعتباری معادل ۳۶ هزار و ۹۹۷ میلیارد ریال (۷۰ درصد) توسط دستگاه‌های اجرایی عمده اجرا می‌شود.

فتح‌زاده تصریح کرد: اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان با ۲۶۴ پروژه و اعتبار ۱۲ هزار و ۱۹۹ میلیارد ریال دارای بیشترین تعداد و بالاترین میزان اعتبار (۲۳,۱ درصد) پروژه در میان دستگاه‌های اجرایی است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی افزود: شرکت آب و فاضلاب و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس به ترتیب با ۱۲ و ۸,۸ درصد از اعتبارات پروژه‌های عمرانی استانی در رده‌های بعدی قرار دارند.

وی اعلام کرد: از مجموع یک هزار و ۱۱۰ پروژه عمرانی در دست اجرای سال مالی گذشته، ۹۲,۸ درصد پروژه‌ها طی برنامه ششم توسعه و بقیه یعنی ۷.۲ درصد قبل از برنامه ششم آغاز شده‌اند. ۴۳.۲ درصد پروژه‌ها نیز در سال ۱۴۰۲ آغاز شده است.

فتح‌زاده خاطرنشان ساخت: براساس بررسی‌های به عمل آمده، میزان جایگزینی پروژه‌های خاتمه یافته توسط پروژه‌های جدید، ۶۹ درصد است؛ یعنی در قبال خاتمه هر یکصد پروژه، حدود ۶۹ پروژه جدید به پروژه‌های عمرانی استانی اضافه شده است.

این مسؤول ابراز داشت: براساس اطلاعات حاصل از بازدیدهای نظارتی و بررسی‌های به عمل آمده از ۵۷۰ پروژه بازدید شده، در پایان سال ۱۴۰۲، متوسط میزان دستیابی به اهداف یک ساله ۴۹,۲۳ درصد است.

وی ادامه داد: در بین دستگاه‌های اجرایی عمده شرکت سهامی شهرک‌های صنعتی با ۶۵ درصد بیشترین مقدار را به خود اختصاص داده و اداره کل راه و شهرسازی با ۱۲,۸ درصد در رده آخر قرار دارد.

فتح‌زاده توضیح داد: براساس نتایج حاصل از بازدید پروژه‌ها، از مجموع ۵۷۰ پروژه عمرانی استانی بازدید شده، عملیات اجرایی ۳۳,۴ درصد در دست اجرا ۱۷.۵ درصد خاتمه یافته ۲۸.۶ درصد متوقف و ۲۰.۵ درصد شروع نشده گزارش شده و کیفیت اجرای ۱۳.۴ درصد از پروژه‌ها عالی، ۵۰.۷ درصد خوب ۲۷.۷ درصد متوسط و ۸.۲ درصد ضعیف ارزیابی شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی یادآور شد: در خصوص پروژه‌های عمرانی، شهرستان تبریز با ۸۵ پروژه عمرانی استانی و ۱۰,۲ درصد اعتبارات مصوب استان (۵,۳۷۳ میلیارد ریال)، بیشترین تعداد پروژه و بالاترین میزان اعتبار در بین شهرستان‌های استان را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: پس از تبریز، شهرستان‌های ورزقان و میانه به ترتیب با ۹ و ۴,۸ درصد از اعتبارات مصوب، دارای بیشترین میزان اعتبار در بین شهرستان‌های استان هستند.

کد خبر 6371692

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha