نصرت الله فاضلی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: 40 هزار نفر در شش هزار آموزشگاه آزاد در کشور فعالیت می کنند.
وی افزود: به دلیل اینکه تفاوتهای فردی در مدارس دولتی و غیرانتفاعی به طور کامل پوشش داده نمی شود آموزش غیر رسمی تاثیر فراوانی بر آموزش رسمی دارد.
این مسئول خاطرنشان کرد: بسیاری از دانش آموزان از علاقه مندی و پشتکار فراوانی برخوردار هستند به نحوی که در مدارس دولتی و غیر انتفاعی کمبود ساعت آموزشی پاسخ عطش علمی دانش آموزان را نمی دهد.
فاضلی بیان داشت: حدود 400 آموزشگاه آزاد غیر مجاز در کشور فعالیت می کنند و با همکاری نیروی انتظامی و قوه قضاییه امید می رود برای ترم بهاره هیچ آموزشگاه آزاد غیرمجازی در کشور فعالیت نکند.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: طبق قانون مدیریت خدماتی کشوری حداکثر 49 درصد اعتبارات مدارس غیر دولتی از طرف دولت و حداقل 51 درصد از طرف فرد سرمایه گذار است.
وی در مورد مالکیت مدارس غیر انتفاعی یادآور شد: فضاهایی را به عنوان کاربری آموزشی تثبیتی درآمده، غیر قابل فروش است و سرمایه گذاران نمی توانند زمینها را بفروشند به همین دلیل دچار مشکل شده اند.
این مسئول افزود: اگر سرمایه گذاران از تسهیلات وام قرض الحسنه استفاده کنند پس از 10 سال می توانند فضای آموزشی را بفروشند در غیر این صورت باید یک دوره آموزشی کامل فضا و ملک به صورت مدرسه باقی بماند.
فاضلی اظهار داشت: مشارکتهای مردم در آموزش و پرورش باید داوطلبانه باشد و این مشارکت وقتی صورت می گیرد که تمرکز زدایی و اصلاح ساختار، کاهش تصدی گری اعمال شود تا هزینه ها کاهش یابد و فرآیند کنترل شود.
نظر شما