به گزارش خبرگزاری مهر، نجاریان در گفتگو با ستاد خبری همایش مهندسی در ورزش ضمن بیان مطلب فوق با اشاره به برگزاری این همایش و تاثیرات آن در ارتقای سطح کیفی ورزش همگانی و قهرمانی کشور افزود: مهندسی ورزش در سه محور کلی چون چگونگی طراحی ادوات ورزشی، مصالح و مواد مورد نیاز تولیدات و حرکت شناسی ورزشکار در جهت کاهش آسیب های جسمی ناشی از تمرین و افزایش بهره بروری ورزشکاران می پردازد.
رئیس دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه امیر کبیر ادامه داد: اگر تولید دستگاه های ورزشی با اشکال همراه باشد، منجر به از دست رفتن سرمایه تولیدی شده و آسیب را برای ورزشکار به ارمغان می آورد. بدین جهت چه از لحاظ صرفه اقتصادی و چه از نوع افزایش فرآیند ورزشی، ضرورت توجه به مقوله مهندسی ورزش نمایان می گردد.
وی با اشاره به سرمایه گذاری کشورهای غربی بر روی مهندسی ورزش تصریح کرد: تولید کفش ورزشی در دنیا دیگر به بخشی از اجزای لاینفک مهندسی ورزش مبدل شده است و اگر رکوردهایی در بخش دو ومیدانی بدست می آید، مدیون تولیدات با کیفیت ورزشی است.
نجاریان اضافه کرد: مهندسی ورزش و تاحدودی مهندسان بیومکانیک می توانند با بررسی فیزیک یک ورزشکار و تحلیل داده ها و آنالیز نرم افزاری و با کمک فرمولهای ریاضی، بهترین حرکات و تمرین ها را به ورزشکاران پیشنهاد دهند که البته این توصیه ها منحصر به هر ورزشکار است.
وی با توصیف موثر بودن برگزاری همایش مهندسی در ورزش افزود: تعامل با تولید کنندگان ورزشی می بایست از یک نقطه مشخص آغاز می شد و برگزاری همایش مهندسی در ورزش می تواند به عنوان نقطه عطف و پیوند تولید کنندگان مجرب و تئورسین های دانشگاهی قلمداد شود.
رئیس دانشکده مهندسی پزشکی دانشگاه امیر کبیر در پایان گفت: البته تولید کنندگان تنها به توجیه نیازمندند و توجیه آنان تنها با نمایش نتایج تولید براساس رویکرد علمی در محصولات آنها محقق می شود.
همایش مهندسی در ورزش با هدف آشنایی با علم بیومکانیک و مهندسی ورزشی با حضور اساتید دانشگاهها، دانشجویان و محققین داخلی و خارجی صبح روز پنجشنبه بیست و پنجم بهمن در آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک برگزار شد.
نظر شما