محمود نصری در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب افزود: از حدود 10 هزار واحد صنفی مزاحم و آلاینده شهر تهران ، 8 هزار واحد به شهرکهای ایجاد شده منتقل و ساماندهی شده اند و بیش از 2 هزار واحد مزاحم هنوز در شهر تهران در حال فعالیت هستند.
وی همچنین خاطرنشان کرد: مشاغل و صنایع مزاحم به 6 شهرک از جمله شهرک های چهار دانگه، گلشهر، خاوران وتالاب بهرام منتقل شده اند و سایر صنوف نیز طی چند سال آینده از تهران خارج شده و به اراضی اطراف ورامین منتقل خواهند شد.
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهرداری تهران در خصوص مشاغل و صنایع مزاحم و آلوده کننده شهر تهران تصریح کرد: آهن کاریها، تراش کاریها، دورودگران و آلمینیوم کارها از صنوفی هستند که به خارج از تهران منتقل شده اند و سنگ تراش ها از جمله صنوفی هستند که هنوز از تهران خارج نشده اند.
نصری استقرار واحد های صنفی در شهرک ها را به نفع آنها دانست و یادآور شد: شهرکهایی که برای استقرار این صنوف درنظر گرفته شده ، تمامی امکانات خدماتی را دارا بوده و با در نظر گرفتن معیارهای شهرسازی ساخته می شوند و به طور حتم با گذشت زمان و مطرح شدن این شهرک ها به عنوان مکان تجمع صنفی خاص، رضایت این صنوف نیز جلب خواهد شد.
وی افزود: برخی از اعضای صنوف مزاحم در مقابل انتقال به خارج شهر مقاومت می کنند که شهرداری فرصت اولیه ای را در اختیار آنها قرار می دهد و پس از آن در صورت ادامه فعالیت مجبور به اعمال فشارهایی به آنها می شویم.
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهرداری تهران تاکید کرد: نمی توان از حق شهروندان در این خصوص چشم پوشی کرد چراکه تحمل بعضی از صنوف در شهر امکان پذیر نیست و شاید تنها بتوان برای برخی از صنوف تمهیداتی در نظر گرفت تا با کم شدن مزاحمتشان امکان ماندگار شدن در شهر را پیدا کنند.
نصری با بیان اینکه به زودی فضا و برنامه ریزی های لازم برای خروج سایر صنوف انجام خواهد شد، افزود: در چند سال آینده به تدریج همه مشاغل و صنایع مزاحم به خارج شهر تهران منتقل می شوند و دیگر واحد صنفی مزاحم و آلوده کننده در شهر تهران نخواهیم داشت.
نظر شما