به گزارش خبرگزاری مهر، بهرام افشارزاده پس از کسب عنوان قهرمانی رقابت های وزنه برداری بین المللی جام نامجو گفت: برگزاری رقابت های وزنه برداری جام بین المللی نامجو بار دیگر نام وزنه برداری ایران را که همیشه جایگاه ویژه ای در سطح جهان داشته زنده کرد و توانستیم ثابت کنیم که ایران نه تنها در کسب مدال جزو برترین ها بوده بلکه می تواند در برپایی و میزبانی رویدادهای مهم نیز چهره خوبی را از خود را به نمایش بگذارد.
وی افزود: برای برپایی این دوره از رقابت ها از کشورهای زیادی دعوت به عمل آوردیم که حضور 12 کشور در اولین دوره این رقابت ها بسیار امیدوارکننده است. برای سال های بعد برنامه ها و تفکرات ویژه ای اندیشیده ایم که با اجرای آنها سطح کیفی و کمی پیکارها افزایش می یابد.
افشارزاده با اشاره به صحبت های تاماش آیان در کنفرانس مطبوعاتی، گفت: رئیس فدراسیون جهانی در نشست صمیمانه با نمایندگان رسانه های گروهی اعلام کرد در سال های دور، رقابت های مهمی همچون جام صلح و دوستی روسیه ،جام شمشیر آبی آلمان و چند جام دیگر در سطح دنیا برگزار می شد که به صحنه ای برای دور هم جمع شدن کشورها و محک خوردن وزنه برداران پیش از حضور در رقابت های مهم جهانی و المپیک تبدیل شده بود اما متاسفانه این جام ها دیگر برگزار نمی شود که این مسئله به یکی از دلمشغولی های وی تبدیل شده است . او برپایی جام نامجو را به فال نیک گرفت و قول داد که در سال های بعد با حمایت فدراسیون جهانی این جام را به میدانی بزرگ و جهانی تبدیل نماید که تمامی کشورهای قدرتمند دنیا نیز در آن حضور پیدا کنند.
افشارزاده ادامه داد : بالا بردن انگیزه تیم ها، دعوت از بزرگان وزنه برداری جهان، تعیین سطح رکورد ورودی از جمله مواردی است که کیفیت مسابقات را تحت الشعاع قرار خواهد داد. ضمنا در خصوص افزایش جوایز دلاری این رقابت ها نیز تاماش آیان قول ویژ ه ای داده که به حضور پر رنگ قهرمانان خواهد انجامید .
رئیس فدراسیون وزنه برداری سطح کیفی و کمی این رقابت ها را مطلوب ارزیابی کرد و افزود : در خصوص بالا بودن سطح کیفی این رقابت ها کارشناسان و دست اندکاران فنی باید نظر دهند اما در خصوص سطح کمی اعلام همین نکته کافی است که در آخرین دوره این رقابت ها فقط 3 تیم خارجی حضور داشتند.
افشارزاده گفت: به اعتقاد خود من تمامی این موارد را که کنار بگذاریم همین که سالن وزنه برداری مجموعه ورزشی آزادی تهران از متروکه بودن خارج و به سالنی مجهز، شیک و استاندارد تبدیل شده مهم ترین دستاورد این دوره از رقابت هاست. ضمن اینکه وزنه برداران جوان و جویای نامی همچون سلیمی،مرادی، شریفی، صالحی و رضائیان توانستند پیش از حضور در رقابت های مهم سال آینده به روی تخته بروند و آمادگی خود را مورد ارزیابی قرار دهند .
وی به هزینه های صورت گرفته در این رقابت ها اشاره کرد و گفت: هزینه های مربوط به جام نامجو به همین 4 روز گذشته محدود نمی شود بلکه از ماه ها پیش تعمیر و تجهیز سالن آزادی را در دستور کار خود قرار دادیم که تعمیرات روشنایی ، سقف کاذب ، صندلی ها، کفپوش ، سرویسهای بهداشتی ، تهویه و خرید تجهیزات الکترونیکی و کامپیوتری ، تخته ، میله و هالتر وزنه ، ایجاد اتاق خبرنگاران و سیستم مدرن برپایی مسابقات از iwf ، مهم ترین مواردی است که حدود 200 میلیون تومان هزینه در برداشته است. به غیر از اینها مواردی همچون پذیرایی و اسکان حدود 120 نفر میهمان، ترانسفر، جوایز دلاری، تهیه کاپ، مدال، شیلد و بژ نیز حدود 200-300 میلیون تومان هزینه برای فدراسیون در برداشته است.
افشارزاده در خصوص عملکرد وزنه برداران کشورمان در این دوره از پیکارها گفت: در ابتدای کار قرار بود 2 تیم جوانان و بزرگسالان به صورت مجزا با تیم های شرکت کننده به رقابت بپردازند اما با درخواست تیم ها مبنی بر اینکه دو تیمه بودن ایران اجازه حضور و مدال آوری را از آنها خواهد گرفت باعت شد تا ترکیب بیست نفره را به هشت نفر محدود کرده و با یک تیم به مصاف رقیبان برویم . ماحصل نیز کسب 5 عنوان قهرمانی، 2 عنوان نایب قهرمانی و یک عنوان سومی بود که به ایستادن ایران بر سکوی اول انجامید.
رئیس فدراسیون وزنه برداری کشورمان تصریح کرد: من از عملکرد کادر فنی و وزنه برداران بسیار راضی ام و امیدوارم که حضور جوانان در این جام و تمریناتی که برای حضور در این مسابقات پشت سر گذاشته اند باعث شود تا در مسابقات آسیایی ژاپن وجهانی کلمبیا نتایج مثبتی را کسب کنند.
وی در پایان گفت: مطمئن باشید حضور رئیس فدراسیون جهانی در ایران و بازدید از امکانات ورزشی کشورمان نتایج خوبی را در برخواهد داشت که یکی از آنها می تواند ثبت مسابقات بین المللی جام سلماسی و نصیری در تقویم iwf باشد.آیان قول همه گونه همکاری را به ما داد و ما نیز سعی خواهیم کرد از این موقعیت نهایت استفاده را در راه پیشرفت این رشته ورزشی ببریم.
نظر شما