به گزارش خبرنگار مهر، عماد افروغ نماینده تهران در مجلس هفتم در نطق پیش از دستور خود در جلسه علنی امروز ابتدا از راهپیمایی شکوهمند ملت ایران در 22 بهمن تقدیرکرد و گفت : حضور شکوهمند و عزت آفرین ملت ایران در راهپیمایی 22 بهمن بیانگر میثاق ملی و مجدد با ارزش های تاریخی و ریشه دار انقلاب اسلامی است. این حضور با شکوه را به پیشگاه امام زمان (عج) و مقام معظم رهبری تبریک و تهنیت می گویم.
وی با اشاره به تشییع باشکوه پیکر مرحوم آیت الله توسلی، گفت: روز گذشته شاهد تشییع آبرومند پیکر مرحوم آیت الله توسلی یار دیرینه و وفادار امام (ره) بودیم. حضور چهره های مختلف فرهنگی و سیاسی مبارز و شناخته شده با سلایق گوناگون، تلویحا پیامی را منتشر می کرد. پیامی هر چند صامت اما بسیار رسا و معنا دار، پیام مظلومیت یک انقلاب و یک فرهنگ ، در نگاه ها و سکوت ها و تسلیت گفتن ها یک فریاد وجود داشت، فریادی از عمق دل و جان، راستی به کجا می رویم.؟
افروغ ادامه داد: چرا آرمان های متعالی و حقیقت گرایانه تاریخی و اسلامی ما دستخوش نیات و افعال غیر اخلاقی عده ای قلم به دست جاهل و هتاک قرار می گیرد. چرا شاهد توهین آشکار نسبت به بیت شریف و تلویحا شخص حضرت امام (ره) هستیم.
وی خاطر نشان کرد: چرا عملا شاهد روند فزاینده سیاست ها و رفتارهای غیر اخلاقی، توجیه وسیله به واسطه هدف و استفاده از ارزش های دینی و اخلاقی هستیم. مگر با انقلاب الهی و اسلامی قرارمان توسعه عبودیت و بندگی نبود، مگر قرارمان توسعه ارزش ها و فضیلت های انسانی نبود چه کسی به ما این اجازه را می دهد که به جای توجیه رفتارهای غیرموجه و غیر اخلاقی خود به دیگران تهمت های غیر اخلاقی بزنیم. ظاهرا فراموش کرده ایم قرارمان بندگی بود اما خدایی می کنیم. در جایگاه خدا نشسته ایم و برای دیگران با غفلت از رفتارهای خود قضاوت اخلاقی می کنیم، اشکال کار کجاست ، نادانی وجهالت ما ، جایگاه ویژه نظام اسلامی یا خلط منافع جناحی و گروهی و یا مصالح کلان نظام.
این عضو ارشد فراکسیون اصولگرایان مستقل مجلس در ادامه نطق خود اظهار داشت: آیا اینکه امام می فرمایند حفظ نظام از اهم واجبات الهی است، توجیه است. برای رفتارهای آشکار و غیر اخلاقی و ضد اسلامی ما، آیا مجازیم برای حفظ حکومت اسلامی دست به عمل زشت وغیر اخلاقی بزنیم. مگر نه این است که در بهترین حالت ، نظام سیاسی ابزار و وسیله ای برای تحقق ارزش های متعالی و احکام نورانی اسلامی است.
این استاد دانشگاه افزود: آیا مجازیم با خلط هدف، وسیله اخلاق را قربانی قدرت و حقیقت را فدایی مصلحت و در بهترین حالت و تفسیر حقانیت را فدای مقبولیت کنیم، به نظر می رسد مصلحت گرایی های گروهی و جناحی و البته به نام مصلحت کلان نظام و بعضا با استناد به فرمایشات پرمغز و گهر بار حضرت امام خمینی (ره) و با بی توجهی به روح این فرمایشات ، سکه رایج اعمال و رفتار سیاسی ما گردیده است.
افروغ خاطر نشان کرد: وظیفه مقابله با این جریان خزنده که همچون موریانه پایه های استوار نظام را می خورد و سست میکند، بر عهده چه کسانی است. پرواضح است که در وهله اول این وظیفه سنگین بر عهده سکاندار جمهوری اسلامی ولایت فقیه است اما آیا این وظیفه ساختاری از دیگران به ویژه روشنفکران و درد آشنایان اخلاق گرا سلب مسئولیت می کند؟، آیا نباید در برابر کسانی که می کوشند با حمایت برخی اصحاب قدرت و برخورد دوگانه آنها برخورد اجتماعی و سیاسی را آنچنان سنگین کنند که دیگران به راحتی نتوانند با خیالی امن و آسوده به طرح اندیشه و آرای خود بپردازند ، ایستاد.
این نماینده مجلس هفتم در ادامه تاکید کرد: اگر محاکم قضایی ما در برابر شروع این جریان هتاکی و افترافکنی برنامه ریزی شده حساسیت نشان می دادند و برخورد به موقع می کردند، امروز ما شاهد اوج گیری این تهمت ها و هتاکی ها و مرگ ناگهانی و جانسوز مرحوم آیت الله توسلی بودیم؟
وی خطاب به سایرنمایندگان مجلس گفت: اکثر شما کاندیدای مجلس هشتم هستید، برای یک یک شما آرزوی توفیق در یک مبارزه سالم و اخلاقی در انتخابات را دارم و از مسئولین قضایی نیز خواهان برخورد قاطع، منصف و قانونی با هتاکان هستم .
افروغ ادامه داد: فردا مجلس هفتم با تصمیم سرنوشت سازی روبروست، انشاء الله که خواهید کوشید که انسان فرهنگی و شایستهای آشنا با فضای داخلی و پر راز و رمز آموزش و پرورش را در این مسند بسیار حساس و انسان ساز نصب کنید.
وی در پایان نطق خود از یکایک نمایندگان مجلس هفتم حلالیت طلبید.
نظر شما