به گزارش خبرنگار مهر در یاسوج، امیدعلی پارسا، بعد از ظهر امروز در نشست ستاد تشویق و حمایت از سرمایه گذاری استان، افزود: برای تسهیل در کار سرمایه گذاران و متقاضیان طرحهای صنعتی و اقتصادی لازم است همه دستگاه های مرتبط، اطلاعات کافی از سیستم و فرآیند قانونی یکدیگر داشته باشند.
وی اظهار داشت: در رونق کار سرمایه گذاران توقع خارج از قانون از هیچ اداره و یا دستگاهی نیست، قوانین و مقررات در سرمایه گذاری هم منحصر به یک دستگاه خاص نیست بلکه یک حلقه اتصال و فرآیند بین بخشی و بین دستگاهی است که به هم متصل است و هرجا یک دستگاه کوتاهی کند باعث هدر رفتن زحمات دیگر دستگاه ها همچنین بی انگیزگی متقاضی سرمایه گذاری خواهد شد.
پارسا، کامل نبودن طرح آمایش سرزمین و طرح ناحیه ای برای مشخص بودن جایگاه صنعت، کشاورزی و منابع ملی در این استان را از مشکلات جدی دانست و یادآور شد: با تکمیل این طرحها بسیاری از امور که در دستگاههای مختلف استان معطل مانده و زمان زیادی را به خود اختصاص داده است، انجام می شود.
وی ادامه داد: برای تسریع در سامان گرفتن، سرمایه گذاری تفویض اختیار مدیران دستگاه ها به رده های پایین تر از خود ضروری است و لازم است فرایند شکل گیری، کارها با هماهنگی همه اعضا به پیش رود.
وی بیان داشت: دولت نهم پنج هزار و 500 میلیارد ریال اعتبار به بخش بنگاه های اقتصادی زودبازده برای کاهش معضل بیکاری و فاصله توسعه نیافتگی استان با استانهای برخوردار به کهگیلویه و بویراحمد ابلاغ کرده است بر همین اساس باید از فرصت پیش آمده نهایت استفاده را کرد زیرا شاید در آینده چنین فرصتی پیش نیاید.
پارسا چاپ کتابی در خصوص قوانین و مقررات، تثبیت و امنیت جایگاه سرمایه گذاری و ایجاد بانک اطلاعاتی از منابع، مزیتها و پتانسیلهای استان و آموزشهای کارشناسان و کارکنان دستگاه های مرتبط با بخش سرمایه گذاری استان را ضروری دانست.
نظر شما